Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Slávna herečka sa pochválila NOVÝM MILENCOM: Ulovila ZAJAČIKA S AFROM na hlave!

Katie Hopkinsová Zobraziť galériu (7)
Katie Hopkinsová (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Opäť zamilovaná! Herečka Katie Holmes (43) v utorok večer v rámci Tribeca Festivalu premiérovala svoju filmovú novinku s názvom Alone Together. Brunetka na červenom koberci priam žiarila a rozdávala šťastné úsmevy na všetky strany. Nuž, nečudo. V jej živote je nový muž!

Katie Holmes je nielen známou herečkou. Ako scenáristka a režisérka sa podieľala aj na filmovej novinke s názvom Alone Together, ktorá zachytáva príbeh lásky rodiacej sa počas pandémie. Talentovaná brunetka si slávnostnú chvíľu maximálne užívala. Prítomných však zaujala nielen svojím šťastným úsmevom...

Ale aj tým, že na červený koberec nezavítala sama. Garde jej robil 33-ročný hudobník Bobby Wooten III., ktorý je jej aktuálnym partnerom. Dvojicu paparazzi prvýkrát nafotili ruka v ruke v apríli tohto roka. 

Katie Holmes a Bobby Wooten III. tvoria pár.
Zobraziť galériu (7)
Katie Holmes a Bobby Wooten III. tvoria pár.  (Zdroj: SITA)

Katie Holmes má za sebou nevydarené manželstvo so slávnym Tomom Cruisom. Po rozvode skončila v náručí nemenej slávneho Jamieho Foxxa. Vzťah jej nevyšiel ani so šéfkuchárom menom Emili Vitolo. Nechajme sa prekvapiť, či to tentokrát bude iné. 

Holmes nie je jedinou hollywoodskou herečkou, ktorá aktuálne randí s mladším partnerom. Ako sme vás nedávno na topkách informovali, zajačika si našli aj Sienna Miller a Demi Moore.

Viac o téme: Katie Holmes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu