Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Na červenom koberci žiari a v súkromí… Hviezdnu herečku na ulici prehliadnete: Ej, ale je DOGABANÁ!

Katie Holmes Zobraziť galériu (2)
Katie Holmes (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Vážne to je ona?! Katie Holmes (43) nepatrí k najvýraznejším herečkám Hollywoodu, no keď sa postaví na červený koberec, vie zažiariť. V súkromí má však radšej anonymitu a zabezpečuje si ju tým, že zo seba urobí presný opak toho, čo fanúšikovia poznajú z tituliek magazínov. Najnovšie sa dogabala tak, že ju takmer nikto nepoznal!

U svetových hviezd je už akýmsi zvykom, že zatiaľ čo na červenom koberci vyzerajú dokonalo a doslova žiaria, v súkromí sa snažia čo najmenej vytŕčať z davu. Výsledkom je potom dogabaný vzhľad, ktorý by ste pri verejne známych tvárach rozhodne nečakali. Najnovšie sa na šedú myšku premenila charizmatická Katie Holmes. 

Galéria: Katie Holmes miluje starnutie

Americkí paparazzi ju nafotili v uliciach New Yorku a je až šokujúce, že ju v tomto "prestrojení" spoznali. Na sebe mala totiž veľké sivé tepláky, k tomu voľné tričko a na tom flanelovú košelu. Vlasy len tak narýchlo zopnuté, žiaden mejkap a cez pol tváre respirátor. No skrátka, hviezdne rozhodne nevyzerala. No aspoň si užila svojich 5 minút anonymity. 

Veď pozrite na ňu, spoznali by ste ju takto? 

Na červenom koberci žiari
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Katie Holmes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu