Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Ďalší ROZCHOD v šoubiznise: Láska slávnej herečky a jej zajačika je už minulosťou!

Zobraziť galériu (5)

LOS ANGELES - Je koniec! Nie je to tak dávno, čo bulvárne médiá zaplavovali fotky šťastnej a zamilovanej herečky Katie Holmes (43). Tá sa v priebehu tohto roka dala dokopy s o 10 rokov mladším hudobníkom menom Bobby Wooten III. Podľa najnovších informácií však umelkyňa strávi blížiace sa Vianoce ako single žena. S frajerom sa totiž po 8 mesiacoch randenia rozišli!

Na topkách sme vás nedávno informovali o rozchode herečky Demi Moore, ktorá bola v priebehu uplynulého roka zamilovaná do mladšieho muža. Rovnako tak aj jej kolegyňa Katie Holmes si užívala vzťah zo zajačikom. Ani jedna z týchto avantúr však nemala príliš dlhé trvanie...

Ako najnovšie informuje Us Weekly, vzťah skrachoval aj Katie Holmes. „Rozišli sa minulý týždeň. Už dlhšie im to spolu nefungovalo,” uviedol zdroj z ich okolia. „Katie už o ňom v spoločnosti priateľov viac nerozpráva,” dodal. Dvojica bola spolu 8 mesiacov a herečka sa poznala už aj s hudobníkovou rodinou. 

Ďalší ROZCHOD v šoubiznise:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)

Katie Holmes v láske nemá príliš šťastie. V rokoch 2006 -2012 bola manželkou Toma Cruisa, s ktorým má dcéru Suri. Potom šesť rokov tvorila pár s Jamie Foxxom. V máji 2021 sa rozišla s prestížnym kuchárom Emiliom Vitolo Jr., s ktorým boli spolu osem mesiacov. 

Viac o téme: Katie HolmesBobby Wooten III
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu