Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Fashion POHROMA slávnej modelky: Sandále a v nich... Bella, ty si bola v Česku?!

Bella Hadid je vychytenou svetovou modelkou. Zobraziť galériu (4)
Bella Hadid je vychytenou svetovou modelkou. (Zdroj: Profimedia)

NEW YORK - Bella Hadid (25), mladšia sestra Gigi Hadid (27), je úspešnou americkou modelkou. Vo fashion priemysle sa pravidelne stretáva s rôznymi najbizarnejšími výstrelkami... A tak je možné, že jej hranica vkusu je jednoducho posunutá. A to, čo by si bežní ľudia na seba nikdy neobliekli, ona pokladá za trendy.

Bella Hadid, mladšia sestra Gigi Hadid, je úspešnou americkou modelkou. Vo fashion priemysle sa pohybuje už celých 10 rokov... A počas tých sa na mólach pravidelne stretávala s rôznymi najbizarnejšími módnymi výstrelkami. A tak niet divu, že je v tomto smere odvážnejšia.

Galéria: Modelka Bella Hadid

Dokázala to aj nedávno v uliciach New Yorku. Na sebe mala tmavé šaty, ktoré doplnila bielou košeľou a perlami... Oči zahalila do čiernych okuliarov a v ruke držala sivú kufríkovú kabelku. A hoci práve vychádzala zo svojho bytu, malý detail navodzoval dojem, že sa práve vrátila z dovolenky v Česku. 

Do čiernych sandálov si totiž obliekla biele bavlnené ponožky. A táto kombinácia je po desaťročia pripisovaná najmä našim západným susedom. Treba však dodať, že už nejde o také veľké faux-pas, ako kedysi. Dnes takúto kombináciu čoraz viac volia aj tie najznámejšie svetové hviezdy. 

Fashion POHROMA slávnej modelky:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

Fashion POHROMA slávnej modelky:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Bella Hadid
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu