Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

(NE)ZMYSELNÝ outfit najkrajšej ženy sveta: Mega dlhé nohavice, ale… Hore látka nevystačila?!

Bella Hadid
Bella Hadid (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Americká modelka Bella Hadid (25) je považovaná za jednu z najkrajších žien svetového šoubiznisu. Pravidelne o tom presviedča aj svojimi fotkami na sociálnych sieťach. Najnovšie tam ukázala svoju tip-top postavičku v (ne)zmyselnou outfite. Na sebe mala čiernu sukňu, pod ňou mega dlhé nohavice, ale... Hore látka nevystačila?!

Bella Hadid patrí k najvychytenejším modelkám súčasnosti. Všetci svetoví návrhári a luxusné módne domy sa predbiehajú v tom, komu sa objaví na móle. Najnovšie nadviazala spoluprácu s talianskym dizajnérom Riccardom Tiscim - svedčia o tom fotky, ktoré zverejnila na sociálnej sieti Instagram. 

Galéria: Modelka Bella Hadid

No pri pohľade na outfit, ktorý mala na sebe, si určite mnohí pomysleli, že nemôže ísť o jeho konečnú verziu. Na sebe mala totiž naozaj (ne)zmyselnú kombináciu. Veď spodnú časť jej tela zakrývali rovno dva kusy oblečenia - dlhá sukňa a ešte dlhšie nohavice. 

No a vrch... Jej nahé prsia prekrýval len uzučký pás látky. Doslova to pôsobilo, že krajčír zle vypočítal, koľko materiálu bude potrebovať a na top skrátka nevystačilo. Veď pozrite sami!

 

Viac o téme: Bella Hadid
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu