Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Slávna modelka na premiére s výstrihom po pupok: Jej dcéra bola pri nej ako šedá myška!

Heidi Klum Zobraziť galériu (4)
Heidi Klum (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Do očí jej nikto nepozeral! V pondelok sa konala slávnostná premiéra počinu Jurassic World Dominion, ktorej sa zúčastnila aj nemecká topmodelka Heidi Klum (49). Spoločnosť jej robila dcéra Leni (18), ktorá svojou krásou zatieni nejednu rovesníčku. Kým skoro päťdesiatročná Heidi zvolila strieborné šaty s extra výstrihom, Leni sa riadila heslom menej je viac. Svoju super postavu obliekla do čierneho overalu.

Galéria: FOTOGALÉRIA z premiéry filmu Jurassic World Dominion

Hviezdna modelka Heidi Klum sa rozhodne nebojí ukázať svoje prednosti. Na obdiv ich vystavila v šatách za 4 500 dolárov. Dráždivý výstrih jej siahal až pekelne nízko. Heidi je, zdá sa, odvážna a v šatách s extravagantnými vzormi sa niesla doslova ako po móle. Šaty doplnila jednoduchými čiernymi sandálkami a bezchybným mejkapom.

Heidi Klum
Zobraziť galériu (4)
Heidi Klum  (Zdroj: SITA)

Biologickým otcom Leni je taliansky multimilionár Flavio Briatore, no vychovával ju jej nevlastný otec Seal, s ktorým sa Heidi rozviedla v roku 2014. Leni ide v šľapajách úspešnej mamy a pomaly sa stáva hviezdou modelingového sveta.

Na akciu si obliekla čierny overal s vysokými šnurovacími čižmami a doplnila to čiernou listovou kabelkou. Obtiahnutý outfit dokonale ukázal Lenine krivky.

Leni a Heidi majú krásny vzťah, o čom svedčia aj Lenine fotky a popisy na Instagrame. „Maturitný ples v maminých šatách,“ pochválila sa nedávno Leni na svojom Instagrame.

Na svoju dcéru je pyšná rovnako aj Heidi a venovala jej nostalgické slová po tom, čo sa Leni zhostila úlohy porotcovskej kogyne v jej modelingovej realityshow. „V prvej sezóne počas nakrúcania show som ťa dojčila a o 17 rokov neskôr ma vozíš do práce a robíš mi hosťujúcu porotkyňu,“ povedala k tomu pyšná mama. 

 Heidi si spolu s dcérou zapózovala aj pri obrovskej hlave dinosaura a na novinárov hádzali žiariace úsmevy. Nuž, dievčatá vedia, ako zaujať...

Heidi Klum s dcérou Leni na slávnostnej premiére.
Zobraziť galériu (4)
Heidi Klum s dcérou Leni na slávnostnej premiére.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Heidi Klum
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu