Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Ruka v rozkroku a prsia na voľnobeh: Kráľovná Halloweenu ukázala... VŠETKO!

Heidi Klum Zobraziť galériu (8)
Heidi Klum (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Všetci čakali, v akom outfite sa tento rok predvedie samozvaná kráľovná Halloweenu. Nestarnúca Heidi Klum (49) však všetkým vyrazila dych ešte skôr, ako si na seba niečo obliekla. Svojim fanúšikom na populárnej sociálnej sieti totiž dopriala poriadne horúci záber na jej takmer nahé telo.

Heidi Klum už niekoľkokrát dokázala, že na kostýmoch, ktoré si oblieka počas Halloweenu, si dáva nesmierne záležať. V minulých rokoch ju tak mohli fanúšikovia vidieť vo viacerých priam až neuveriteľných kreáciách.

Galéria: Halloweenske kostýmy Heidi Klum

Fanúšikovia sa však posledné dva roky žiadnej podobnej masky v podaní nemeckej modelky nedočkali, keďže podobné oslavy museli ísť kvôli pandémii do ústrania. Očakávania od kráľovnej Halloweenu sú preto tento rok oveľa väčšie.

Porotkyňa talentovej šou zatiaľ svojim fanúšikom ukázala jej prípravu na halloweensku párty. A veru, mnohým vyrazila dych. Na svojom profile na sociálnej sieti Instagram totiž zverejnila fotku, na ktorej má len miniatúrne nohavičky, ktoré v podstate nezakrývali ani len to, čo mali...

 

Viac o téme: Heidi Klum
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu