Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

TOPky z premiéry filmu Top Gun: Veľký návrat Sklenaříkovej, tehotná modelka šokovala... Ako Morticia s VEĽKÝM HOLÝM BRUCHOM!

Adriana Sklenaříková a Adriana Lima na červenom koberci rozhodne zaujali. Zobraziť galériu (4)
Adriana Sklenaříková a Adriana Lima na červenom koberci rozhodne zaujali. (Zdroj: SITA a profimedia.sk)

CANNES - Vo francúzskom meste Cannes sa tento týždeň koná 75. ročník slávneho filmového festivalu, a tak na Azúrové pobrežie dorazili najväčšie hviezdy svetového šoubiznisu. Veľkolepú premiéru mal v stredu aj počin Top Gun: The Maverick, ktorú si nenechali ujsť herecké hviezdy ani slávne topmodelky. Tie sa na červenom koberci postarali o niekoľko prekvapení.

Na červenom koberci sa po dlhom čase ukázala Adriana Skenaříková, ktorej by zrejme nikto netipoval päťdesiatku. Rodáčka z Brezna zažiarila v ružovej róbe značky Yanina Couture, pripomínajúcej lupene kvetov, ktoré doplnila šperkami značky Mauboussin. Modelka s najdlhšími nohami patrila v minulosťami k pravidelným hviezdam festivalu v Cannes, ostatné ročníky však vynechala kvôli materským povinnostiam.

Galéria: FOTOGALÉRIA z veľkolepej premiéry počinu Top Gun: Maverick na Medzinárodnom filmovom festivale v Cannes

Adriana Ohanian Sklenaříková
Zobraziť galériu (4)
Adriana Ohanian Sklenaříková  (Zdroj: SITA)

Tie v najbližších mesiacoch naplno pohltia aj brazílsku supermodelku Adrianu Limu, ktorá čaká už svoje tretie dieťa. Ani vysoké štádium tehotenstva jej však nezabránilo pricestovať do Francúzska a predviesť svoje aktuálne krivky v celej kráse. Na červenom koberci sa objavila s účesom a šatami v štýle Morticie Addamsovej, no podobne ako Rihanna či ďalšie slávne tehuľky, úplne odhalila svoje veľké brucho.

Adriana Lima
Zobraziť galériu (4)
Adriana Lima  (Zdroj: SITA)

Najväčšiu pozornosť na seba napriek tomu strhol herec Tom Cruise, ktorý do Cannes dorazil po 30 rokoch. Jeho príchod na premietanie sprevádzala letecká akrobatická šou a herec, ktorý 3. júna oslávi šesťdesiatku, priznal, že „na tento večer nikdy nezabudne“. Počas dva roky odkladanej premiéry Top Gun: Maverick bol nečakane ocenený Zlatou palmou a po skončení filmu si vyslúžil 5-minútový aplauz v stoji.

TOPky z premiéry filmu
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

Film Top Gun: Maverick si už od 26. mája budú môcť v kinách vychutnať aj slovenskí diváci. V USA sa premieta takmer mesiac a má mimoriadny úspech. Porzite sa, ako to na jeho nakrúcaní vyzeralo!

VIDEO: Takto prebiehalo nakrúcanie filmu Top Gun: Maverick. 

Takto prebiehalo nakrúcanie filmu Top Gun: Maverick (Zdroj: CinemArt)

Viac o téme: Adriana SklenaříkováAdriana LimaMedzinárodný filmový festival v CannesFestival de Cannes 2022Cannes Film Festival
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu