Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Smutná správa! SMRŤ speváčky (†31) z Talentu, zabila ju rakovina

Nightbirde Zobraziť galériu (2)
Nightbirde (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Svoj boj prehrala! Talentové šou sa tešia popularite nielen v našich končinách, ale aj v rôznych kútoch sveta. V minulom roku sa medzi účastníkmi americkej verzie objavila aj speváčka s umeleckým menom Nightbirde. Tá všetkých očarila, avšak účinkovanie v šou kvôli zhoršenému zdravotnému stavu predčasne ukončila.

Keď sa pred porotu šou America´s Got Talent postavila 30-ročná Jane Marczewski, vystupujúca pod umeleckým menom Nightbirde, očarila nielen ich, ale aj divákov. Sympatická speváčka predviedla pieseň z vlastnej tvorby a s pokojom v hlase hovorila o náročnom období, ktorým prechádza. 

„Mám nejaké nádory v pľúcach, chrbtici a pečeni. Moja šanca na prežitie sú 2%. Ale 2% nie sú nula,” povedala na margo svojho ochorenia speváčka, ktorá od porotcovského kata Simona Cowella dostala tzv. zlatý buzzer, ktorý ju posunul rovno do veľkého finále. 

VIDEO: Nightbirde a jej vystúpenie v šou America´s Got Talent. 

Toho sa však Jane už nezúčastnila, lebo jej zdravotný stav sa skomplikoval a musela zo súťaže napokon odstúpiť. 

Fanúšikov a priaznivcov, ktorí speváčke držali palce, však v týchto dňoch zasiahli smutné správy. Ako informuje tmz.com, Nightbirde svoj boj s rakovinou prehrala. „Odpočívaj v pokoji. Prišli sme o žiarivú hviezdu. Pre nás všetkých si bola veľkou inšpiráciou. Rodine a priateľom vyjadrujem úprimnú sústrasť. Bola veľmi výnimočná,” napísala na svojom Instagrame herečka a porotkyňa Sofia Vergara. 

Smutná správa! SMRŤ speváčky
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: TalentNightbirdeJane Marczewski
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu