Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Kariéru mu zničila nehoda: Zomrel nenávidený dôstojník z Policajnej akadémie!

Art Metrano v policajnej akadémii Zobraziť galériu (4)
Art Metrano v policajnej akadémii (Zdroj: Warner Bros.)

LOS ANGELES - Fanúšikovia Policajnej akadémie nikdy nezabudnú na hnusného dôstojníka Ernieho Mausera, ktorému Mahoney z pomsty vymenil šampón za epoxidové lepidlo. Hercovu kariéru, bohužiaľ, zastavila nehoda, po ktorej ochrnul, a tak roky prežil mimo sveta šoubiznisu. A včera jeho syn oznámil, že jeho otec navždy odišiel z tohto sveta.

Policajná akadémia by nebola takým obľúbeným počinom bez svojich kladných, ale aj záporných postáv. Jednu z nich, dôstojníka Ernieho Mausera, stvárnil Art Metrano. 

Kariéru mu zničila nehoda:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Warner Bros.)

Policajná akadémia - Mauser v sprche (Zdroj: Youtube/Warner Bros. )

V 80. rokoch ale hercova kariéra v podstate rovno aj skončila. V roku 1989 spadol z rebríka tak nešťastne, že spadol na hlavu a zlomil si niekoľko stavcov, následkom čoho ochrnul. Pred kamery sa potom vracal už len sporadicky. 

Prežil však pomerne dlhý a šťastný život. Včera jeho syn Harry oznámil jeho smrť vo veku 84 rokov. „Včera som stratil môjho najlepšieho priateľa, mentora, otca. Bol a navždy bude tým najodolnejším mužom, akého som poznal. Nikdy som nestretol nikoho, kto by prekonal viac ťažkostí ako on. Bojoval a vyhrával toľko veľa za tie roky, že som ho vždy videl ako nezničiteľného, ale pravda je, že na zemi nežijeme večne, no ľudská duša môže žiť navždy vnútri nás,” napísal Harry na Instagram. Otcovi prisľúbil, že bude pokračovať v jeho odkaze. „Keď niekto hovoril "legendy nikdy nezomierajú", som si istý, že hovorili o tebe, oci,” dodal. 

Kariéru mu zničila nehoda:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram h_metrano)

Kariéru mu zničila nehoda:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram h_metrano)

Viac o téme: Art Metrano
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu