Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Slovenská speváčka je ZDRVENÁ: Tragická nehoda... SMRŤ milovaného syna!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Getty Images)

BRATISLAVA - Veľmi smutné správy! Obľúbená slovenská herečka a speváčka Maja Velšicová (85) prežíva mimoriadne bolestivé chvíle. Ako na sociálnych sieťach oznámila, jej milovaný syn Boris (†57), ktorý v mladosti účinkoval v seriáli Chlapci a chlapi, náhle zomrel.

Azda nie je nič horšie, než prežiť smrť milovaného dieťaťa. Obrovský žiaľ a smútok momentálne prežíva Maja Velšicová, ktorá svojim priateľom vo štvrtok večer na sociálnej sieti Facebook oznámila veľmi bolestivé správy. „Zomrel môj milovaný syn Boris,” napísala na svoju nástenku vitálna umelkyňa.

Pod príspevkom sa začali objavovať kondolencie od fanúšikov a priateľov. Náhla smrť 57-ročného muža, ktorý žil v Amerike, všetkých šokovala. Blondínikin mladší syn Mário prezradil, že jeho brat zahynul pri tragickej nehode. „Mali sme konečne po 30 rokoch svoju spoločnú budúcnosť ešte len pred sebou. Ostaneš moja najväčšia inšpirácia v živote. Ďakujem za všetko,” odkázal Borisovi zdrvený brat. Mário sa mal za bratom do Spojených štátov presťahovať a mali rozbehnúť spoločný biznis. 

Boris Slivka sa narodil 5. novembra 1963 v Bratislave. Pred kamerou stál už ako 11-ročný. Mnohí si ho spájajú s úspešným seriálom z vojenského prostredia s názvom Chlapci a chlapi. Stvárnil v ňom Slováka Vlada Rutkaja - traktoristu, ktorý narukoval do Čiech a doma nechal tehotnú manželku Máriu. Keď mal Boris 25 rokov, rozhodol sa emigrovať do USA, kde si založil rodinu a venoval sa biznisu s realitami. 

Boris Slivka so seriálovou manželkou.
Zobraziť galériu (3)
Boris Slivka so seriálovou manželkou.  (Zdroj: ČT)

Boris Slivka v seriáli Chlapci a chlapi, kde mu brata stvárnil Peter Marcin.
Zobraziť galériu (3)
Boris Slivka v seriáli Chlapci a chlapi, kde mu brata stvárnil Peter Marcin.  (Zdroj: ČT)

Za Borisom Slivkom smúti aj jeho kamarát Boris Kollár. Na svojom profile na sociálnej sieti zverejnil jeho fotku a odkaz do neba. „Borino, s tebou mi navždy odchádza časť mojej mladosti. Vyjadrujem úprimnú sústrasť tvojej rodine v Amerike, ale aj tu maminke Majke a bráškovi Máriovi. Odpočívaj v pokoji, kamarát...” napísal predseda NR SR.

Viac o téme: Maja Velšicová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu