Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Dôvod rozvodu: Polívkova ex prehovorila!

Chantal Zobraziť galériu (3)
Chantal (Zdroj: Divadlo Bolka Polívky)

PRAHA - Bola to veľká láska, z ktorej vzišiel syn, no nevydržala... Francúzka Chantal Poullain prehovorila, prečo vo vzťahu s Bolkom Polívkom došlo k rozvodu. A vinu dáva práve sebe.

Chantal Poullain sa s Bolkom Polívkom zoznámila ešte ako študentka, keď snívala, že pôjde do New Yorku. Ale zamilovala sa a odcestovala za svojim vyvoleným do Česka. Neskôr sa im narodil syn Vladimír. 

Dôvod rozvodu: Polívkova ex
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: CT)

Manželstvo dvojice však nevydržalo. „To je to najhoršie, čo sa môže stať. Deti majú právo na oboch rodičov a aj keď tí dvaja medzi sebou majú spory, škaredé veci by sa mali riešiť bokom. Je dôležité snažiť sa o to, aby vzťahy fungovali ďalej. Neskôr ich už nezlepíte,” cituje herečku ženský portál televízie Prima.  

Od rozvodu uplynulo už 17 rokov a mnohí si mysleli, že na vine bol Polívkov bohémsky štýl života. Lenže Chantal to vidí inak a vinu berie na seba. „Nechcela som byť zavretá v Olšanoch, kde Bolek budoval farmu a komplex. Nebola som ešte pripravená starať sa o hotel a kone. Odišla som do Brna a mala som isté očakávanie, že on príde za mnou, takto som bola vychovaná. Možno som mala byť menej pyšná,” uviedla. 

Dôvod rozvodu: Polívkova ex
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: ČT)

Po rozvode chvíľu uvažovala o návrate do Francúzska, ale nechcela syna pripraviť o jeho českú rodinu a zostala tak u našich susedov. 

Viac o téme: Bolek PolívkaChantal Poullain
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu