Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Polívka v 72 rokoch: SEX pred kamerou!

Veronika Khek Kubařová a Bolek Polívka Zobraziť galériu (3)
Veronika Khek Kubařová a Bolek Polívka (Zdroj: CinemArt)

PRAHA - Láska kvitne v každom veku a aj filmári čoraz častejšie ukazujú vo svojich snímkach zamilovaných dôchodcov. Bolek Polívka si jedného takého zahral v najnovšej komédii a došlo aj na intímne scény.

V týchto dňoch sa u našich českých susedov začína v kinách premietať nová komédia Srdce na dlani, kde si zahrala aj slovenská herečka Kristína Svarinská. Film ukazuje, že láska kvitne v každom veku a staršiu generáciu zastupujú Bolek Polívka s Eliškou Balzerovou. 

Eliška Balzerová a Bolek
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: CinemArt)

Ich postavy - pouličný klaun a predavačka kávy - sa do seba zamilujú a herci museli pred kamerami zvládnuť aj posteľnú scénu. „Je to pekný, slnkom naplnený film, my s Eliškou sme starí ľudia, ale myslím, že nám veľa ľudí bude tú starobu závidieť. A tá erotická scéna? V skratke povedané, Eliška povedala Marcele, mojej manželke: Bol dobrý! Ale samozrejme som sa hanbil. Ako každý. Nie je to najpríjemnejšie. Radšej človek nakrúca, keď sa prechádza po Stromovke,” vyhlásil Bolek pre portál Super.cz. 

Eliška Balzerová a Bolek
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: CinemArt)

Vo filme si však strihol aj ďalšiu pikantnú scénu, keď jeho postava len v tielku a dole bez telefonuje cez internetovú aplikáciu a dcére svojej vyvolenej ukáže viac, než by chcela vidieť. „Niečo podobné sa mi našťastie nikdy nestalo,” ubezpečil českých novinárov herec. 

Viac o téme: Bolek Polívka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu