Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Promi tehuľka sa raduje z guľatého bruška: Aha, už sa fotí NAHÁ!

Zobraziť galériu (10)
(Zdroj: pixabay.com)

LOS ANGELES - Priberá a má z toho radosť! Reč je o najslávnejšej plus size modelke Ashley Graham (33), ktorá nedávno svetu oznámila, že pod srdcom nosí svoje druhé dieťatko. Asi nikoho neprekvapí, že sa už na Instagrame pýši fotkami zaguľateného bruška a nechýbajú ani poriadne odvážne zábery.

Ashley Graham nikdy nemala problém s nahotou. A nemení sa to ani po tom, čo sa stala mamičkou. Práve naopak. Svetu vždy celkom rada ukazovala svoje telo so všetkými jeho nedostatkami. Dáva tak totiž kaďzému najavo, že sa má aj tak veľmi rada. 

Atraktívnej brunetke, ktorá má na sociálnej sieti Instagram 13,7 milióna followerov, sa darí nielen po pracovnej stránke. Spolu s manželom Justinom Ervinom tvoria harmonický pár. V januári 2020 sa im narodil synček, ktorému dali meno Isaac. A nedávno priznala, že sa ich rodinka rozrastie.

Zatiaľ nevedno, či sa malý Isaac dočká brata alebo sestričky. Isté ale je, že s rastúceho bruška má Ashley veľkú radosť. A o pohľad naň sa ochotne delí aj s followermi. Dôkazom je poriadne odvážna selie z kúpeľne, na ktorej pózuje celkom nahá. 

Promi tehuľka sa raduje
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Ashley Graham
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu