Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Markizácky feši moderátor sa oženil: Zverejnil svadobné FOTO s nevestou... Wau, sú ÚPLNE INÉ!

Prekrásne FOTO zo svadby! Zobraziť galériu (5)
Prekrásne FOTO zo svadby! (Zdroj: Instagram T.J.)

BRATISLAVA - Uplynuli už dva mesiace, odkedy sa stal z markizáka Tomáša Juríčka (32) ženáč. Svoje áno povedal si povedali s jeho dlhoročnou partnerkou Anežkou, ktorá pod srdom nosí ich prvé spoločné bábätko. Fanúšikovia moderátora Telerána sa však až doteraz nemohli pokochať "oficiálnymi" svadobnými fotografiami. Najnovšie ich ale predsa len konečne zverejnili!

Tomáš a Anežka doteraz zo svojho veľkého dňa zverejnili skutočne len zopár záberov. Dvojica sa pochválila fotkou spred kostola, kde im spoločnosť robili ich najbližší, no a potom sa na Instagrame objavilo ešte niekoľko momentiek. Aktuálne sa však na svetlo sveta dostali aj profi zábery zo svadobného fotenia. 

Juríček v teleráne brept

Markizácky feši moderátor sa
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook Teleráno)

Moderátor si síce na svoj profil zatiaľ uložil iba jednu, no označil ich dvorného fotografa, ktorý z velkého dňa sympatickej dvojice zverejnil o niečo viac. A ak by ste čakali dokonalé nastrojené či vyumelkované pózy, ste na omyle. Tieto fotografie sú totiž úplne iné než tie bežné.

 „Od mladomaželov som dostal za úlohu dokumentovat čo najprirodzenejšie, ako viem - čo je voda na môj mlyn," napísal k čiernobielym snímkam fotograf Frank Štabrila. A veruže mu toto zadanie vyšlo naozaj perfektne. Fotky sú skutočne prirodzené a srší z nich nefalšované šťastie a láska. Koniec-koncov, presvedčte sa sami. To je nádhera! 

Viac o téme: SvadbaTomáš Juríček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu