Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Promi dcére dohrýzol pes tvár: 30 minút nato pózovala na červenom koberci!

Ewan McGregor s dcérou Clarou Zobraziť galériu (7)
Ewan McGregor s dcérou Clarou (Zdroj: profimedia.sk)

LAS VEGAS - Všetky oči na ňu! Dcéra herca Ewana McGregora (50) - Clara (25) sa rozhodla kráčať v jeho šľapajach. V uplynulých dňoch mal premiéru počin s názvom The Birthday Cake, v ktorom si spolu so slávnym otcom zahrala a podieľala sa aj na produkcii. Na slávnostnom premietaní preto nemohla chýbať. Pri pohľade na ňu však bol hádam každý značne prekvapený.

Býva zvykom, že keď chcú celebritné krásky na červenom koberci zaujať, stavia na výstredný alebo provokatívny outfit. Dcéra herca Ewana McGregora síce na premiéru filmu The Birthday Cake prišla oblečená celkom normálne, ale i tak na ňu smerovala pozornosť všetkých prítomných...

Clara McGregor na premiére filmu The Birthday Cake.
Zobraziť galériu (7)
Clara McGregor na premiére filmu The Birthday Cake.  (Zdroj: profimedia.sk)

Clara totiž na slávnostný koberec zavítala s poranenou tvárou. Ako neskôr na sociálnej sieti Instagram prezradila, pred významným podujatím na ňu zaútočil pes. „Keď pol hodinu pred fotením na červenom koberci skončíte na pohotovosti pohryzená od psa,” napísala blondínka k fotkám z premiéry i k záberu, ktorý vznikol v nemocnici. 

„Vôbec to nevyzerá zle. Pôsobíš tak drsne,” znie jedna z mnohých reakcií od fanúšikov. „Našťastie si v poriadku, tak môžeme aj vtipkovať. Skvelý mejkap,” pridal sa ďalší z priaznivcov. Mnohí Claru obdivovali, že po takom nepríjemnom zážitku na premiéru vôbec prišla.  

Clara McGregor prišla na premiéru s takto zranenou tvárou.
Zobraziť galériu (7)
Clara McGregor prišla na premiéru s takto zranenou tvárou.  (Zdroj: profimedia.sk)

Ewan McGregor žil dlhé roky v spokojnom manželstve s Eve Mavrakis. Dvojica má spolu štyri dcéry. Dve vlastné a dve adoptované. Najstaršia Clara má 25 rokov, Jamyan 20, Esther 19 a najmladšia Anouk 10. Začiatkom roka 2018 McGregor pobúril verejnosť, keď v ďakovnej reči na Zlatých glóbusoch ďakoval svojej manželke a zároveň aj milenke Mary Elisabeth Winstead, kvôli ktorej sa napokon rozviedol. 

VIDEO: Trailer k filmu The Birthday Cake. 

Viac o téme: Ewan McGregorClara McGregor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu