Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Pikantné odhalenie zo spálne promi páru: Zobudil sa uprostred noci a... Ako z PORNA!

Mila Kunis a Ashton Kutcher Zobraziť galériu (5)
Mila Kunis a Ashton Kutcher (Zdroj: Facebook MK)

LOS ANGELES - Neveril vlastným očiam a ušiam! Ashton Kutcher (42) a Mila Kunis (37) tvoria sympatický a zohratý pár od roku 2012. Dokazujú to celkom často. Naposledy v rámci rozhovoru pre reláciu Today Show, kde hovorili o spoločnom účinkovaní v novej reklame, či o spolužití a rodičovstve. Okrem iného prezradili aj zaujímavú pikošku zo spálne.

Mila Kunis a Ashton Kutcher sú dvojnásobní rodičia. Popri starostlivosti o dcérku Wayatt a syna Dimitriho si však obaja nájdu čas aj na pracovné povinnosti. Nedávno sa stretli pred kamerami, keď spolu účinkovali v novej reklame. 

VIDEO: Mila Kunis a Ashton Kutcher vo vydarenej reklame. 

Nielen o spomínanej reklame, ale aj o spolužití a o tom, ako zvládajú náročné časy ovplyvnené pandémiou COVID-19, hovorili v Today Show, kde ich spovedali moderátorky Hoda Kotb a Jenna Bush Hager. Dvojica okrem iného prezradila, že Mila je veľkým fanúšikom seriálu Bridgerton z produkcie Netflix, ktorý sa teší stále väčšej popularite. 

Kráska ho nedávno v noci sledovala sama, keď jej manžel i deti spokojne spali. „Spal ako zabitý a uprostred piatej epizódy, kde to vrcholí, sa zrazu zobudil. Prišiel za mnou s otázkou - Ty pozeráš porno?” opísala so smiechom Mila. „Bol dosť zmätený,” dodala. 

„Vôbec som netušil, čo sa deje. Zľakol som sa, či v našej posteli nie je niekto ďalší. Bolo to hrozné,” povedal k tomu Ashton.    

Galéria: Mila Kunis a Ashton Kutcher tvoria zohratú dvojicu.

Ashton Kutcher a Mila Kunis sa poznajú už dlhé roky. Svojho času totiž spolu účinkovali v sitkome Tie roky sedemdesiate. Ako kráska s odstupom rokov prezradila, Ashton bol prvým mužom, s ktorým sa kedy bozkávala. Bolo to síce v rámci seriálu, ale brunetka bola už vtedy do neho zamilovaná. 

Po viacerých iných vzťahoch medzi nimi začiatkom roka 2012 preskočila iskra. V septembri 2014 sa im narodila dcérka Wyatt Isabelle a v lete 2015 spečatili svoj vzťah svadbou. V novembri 2016 sa im narodil syn Dimitri. 

Viac o téme: Ashton KutcherMila Kunis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu