Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Premena slávnej herečky vyráža dych: Wau! Ako Lady Diana je krásna

Kristen Stewart Zobraziť galériu (7)
Kristen Stewart (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Tak dobre už dávno nevyzerala! Herečka Kristen Stewart (30) v posledných rokoch svoj vzhľad príliš neriešila. Na paparazzi záberoch bola vždy neupravená a na červenom koberci neraz predvádzala zvláštne účesy. Mnohí pri pohľade na jej dvojfarebné vlasy neskrývali zdesenie. Keď sa teraz na verejnosť dostali prvé zábery z nakrúcania filmu Spencer, ľudia sú nadšení.

Filmy a seriály, či knihy o britskej kráľovskej rodine a zvlášť živote Lady Diany majú vždy úspech. Aktuálne sa nakrúca počin s názvom Spencer, ktorý má zachytávať najhoršie a najnáročnejšie obdobie zo života Kráľovnej ľudských sŕdc. Ústrednú postavu v ňom stvárni americká herečka Kristen Stewart.

Galéria: Kráľovná ľudských sŕdc - Lady Diana
Tá už pred pár mesiacmi prezradila, že na túto rolu sa zodpovedne pripravuje. Najala si napríklad hlasového kouča, s pomocou ktorého sa usilujú jej americkú angličtinu zmeniť na britskú a pracujú na tom, aby mala prejav ako Lady Diana. „Ľudia jej hlas poznajú. Je veľmi špecifický a konkrétny,” povedala v rozhovore pre In Style herečka.

Kristen, ktorú si mnohí spájajú so ságou Twilight, či počinmi Snehulienka a lovec, Ulička slávy, Personal Shopper a Charlieho anjeli, si je dobre vedomá toho, že stvárniť tak výnimočnú ženu nie je jednoduché. „Je to jeden z najsmutnejších životných príbehov, aké poznám. Nechcem ju len stvárniť, chcem ju aj dokonale poznať,” dodala.

Na to, ako Stewart túto výzvu zvládne, si ešte budeme musieť počkať. Pri pohľade na prvý záber z nakrúcania však vidieť, že práca kostymérov a maskérov je skvelá. Čo vy na to? Myslíte si, že sa Kristen na Lady Dianu podobá?

Kristen Stewart  ako Lady Diana.
Zobraziť galériu (7)
Kristen Stewart ako Lady Diana.  (Zdroj: Shoebox Films)

Viac o téme: Kristen Stewart
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu