Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Slávny muž zverejnil súkromnú FOTO: Takto vyzerala Lady Diana (†36) bez šiat!

Lady Diana Zobraziť galériu (6)
Lady Diana (Zdroj: SITA)

MILÁNO - Na topkách sme už viackrát spomínali seriál z dielne Netflixu - The Crown, ktorý zachytáva život britskej monarchie. Aktuálne sa dej zameriava najmä na bývalú manželku princa Charlesa (72) - Lady Dianu (†36). Pri sledovaní toho, čo milovaná blondínka prežívala, sa mnohým vynárajú rôzne spomienky. Taliansky podnikateľ Giancarlo Giammetti (82) sa o tie svoje podelil so svetom prostredníctvom Instagramu.

Galéria: Kráľovná ľudských sŕdc - Lady Diana
O živote Lady Diany vzniklo množstvo kníh, fimov a dokumentov. A hoci od jej tragickej smrti uplynulo už 23 rokov, verejnosť sa o ňu stále intenzívne zaujíma. Dokazuje to aj úspech seriálu The Crown. Jeho tvorcovia sa okrem iného zamerali aj Dianine problémy s bulímiou a manželské nezhody.

Spomínaný počin očividne zaujal aj talianského podnikateľa menom Giancarlo Giammetti. Ten bol spoločne s obchodným partnerom Valentinom Garavani dobrým priateľom Kráľovnej ľudských sŕdc. „Seriál The Crown nám opäť raz pripomína boj princeznej Diany,” napísal na Instagrame. Zároveň zverejnil pár blondínkiných fotografií. 

Medzi nimi zaujal najmä záber, na ktorom Lady Diana pózovala v spodnej časti bikín a zviazanej košeli. Fotografia vznikla niekedy v roku 1990, dva roky pred rozvodom s Charlesom. 

Lady Diana na fotografii z roku 1990, keď trávila na dovolenku na jachte módneho návrhára Valentina.
Zobraziť galériu (6)
Lady Diana na fotografii z roku 1990, keď trávila na dovolenku na jachte módneho návrhára Valentina.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Kráľovská rodinaLady Diana
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu