Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Modelku kritizovali, že po deťoch pribrala: Ale veď... Paparazzi FOTO prekvapia aj vás!

April Love Geary Zobraziť galériu (7)
April Love Geary (Zdroj: Instagram)

MALIBU - Skrýva sladké tajomstvo! April Love Geary (25) sa ešte donedávna venovala modelingu. Po boku speváka menom Robin Thicke (43) sa však naplno začala venovať rodinným záležitostiam. Niet pochýb, že kráska si materstvo užíva. V poslednom čase však musela čeliť nepríjemným komentárom jej postavy. Aktuálne fotky bulvárnych fotografov však kritikov možno umlčia.

Spevák Robin Thicke a modelka April Love Geary sa dali dokopy zhruba pred šiestimi rokmi a v týchto dňoch oslávili výročie. „Veľmi ťa milujem a nedokážem si svoj život bez teba predstaviť. Si ten najlepší otec, partner, kuchár a milenec,” napísala v romantickom príspevku na sociálnej sieti Instagram kráska.

Dvojica si za ten čas prešla kadečím. Počas ničivých požiarov im napríklad zhorel dom. Rozhodne krajšími udalosťami je však narodenie ich dcér. Staršia Mia prišla na svet v roku 2018, mladšia Lola o rok neskôr.

April Love Geary sa momentkami zo súkromia bežne pýši na sociálnych sieťach. A hoci v poslednom čase nezverejňovala fotky, na ktorých by jej bolo vidno celú postavu, viacerí ju kritizovali za to, že po pôrodoch sa nevrátila k svojej pôvodnej váhe. „Pred deťmi som nemala tento tučný zadok. A som nekonečne vďačná za všetky tie kilá,” vyjadrila sa na margo toho modelka.  

Ako sa zdá, prominentná rodinka sa čoskoro opäť rozrastie. Paparazzi nafotili April Love Geary nedávno v uliciach. Na sebe mala voľné tehotenské šaty, pod ktorými sa jej črtalo guľaté bruško. Ktovie, či ku dvom princezničkám tentokrát pribudne chlapček. Robin už jedného syna má, s bývalou manželkou Paulou Patton. 

April Love Geary je podľa všetkého tretíkrát tehotná.
Zobraziť galériu (7)
April Love Geary je podľa všetkého tretíkrát tehotná.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: April Love Geary
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu