Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Snúbenica známeho speváka nemá zábrany: Na nete sa pretŕča ÚPLNE NAHÁ!

Robin Thicke so snúbenicou April Love Geary. Zobraziť galériu (9)
Robin Thicke so snúbenicou April Love Geary. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Tehotenstvo si užíva! Reč je o 25-ročnej modelke menom April Love Geary, ktorá sa už čochvíľa stane trojnásobnou mamičkou. Snúbenica speváka Robina Thicke (43) nikdy nepatrila medzi hanblivky a provokatívnych záberov sa nemieni vzdať ani počas tehotenstva. Skôr naopak. Svoje veľké bruško aj teraz predviedla v plnej paráde.

Robin Thicke má za sebou nevydarené 10-ročné manželstvo s herečkou Paulou Patton, ktorá mu v roku 2010 porodila syna Juliana. V roku 2014 mu osud privial do cesty mladú modelku April Love Geary. Dvojica si výborne rozumie aj napriek vekovému rozdielu a zdá sa, že si plnia sen o veľkej rodine. 

Sexi brunetka totiž v roku 2018 priviedla na svet dcérku Miu, rok na to ďalšiu dcérku Lolu a aktuálne je tehotná s tretím dieťatkom. Pri pohľade na modelkino veľké bruško to pôsobí dojmom, že pôrod je na spadnutie. 

April Love Geary a jej dve princezničky.
Zobraziť galériu (9)
April Love Geary a jej dve princezničky.  (Zdroj: Instagram)

April Love Geary v týchto dňoch zverejnila na Instagrame odvážnu fotku, na ktorej pózuje celkom nahá. Rukou si pridržiava brucho, vďaka čomu zostali jej intímne partie skryté a holé prsia prekrývajú voľne rozpustené vlasy. 

Ako už býva zvykom, spomínaný záber je medzi followermi, ktorých má 174 tisíc, dosť diskutovaný. Podľa niektorých sú takéto fotky nevhodné, iní sa zhodujú, že nepatria na internet, len do súkromného albumu. Množstvo priaznivcov však neskrýva nadšenie. „Dokonalá oslava ženskosti. Neexistuje nič krajšie ako tehotná žena. Milujem aj tvoju odvahu a sebavedomie,” znejú vybrané z komentárov. Vy čo hovoríte na takéto tehotenské fotky?

April Love Geary vystavila na obdiv svoje tehotenské bruško i telo v plnej paráde.
Zobraziť galériu (9)
April Love Geary vystavila na obdiv svoje tehotenské bruško i telo v plnej paráde.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Robin ThickeApril Love Geary
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu