Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Najslávnejší zadok šoubiznisu v bikinách: Paparazzi FOTO odhaľujú realitu!

Kim Kardashian a Kanye West Zobraziť galériu (9)
Kim Kardashian a Kanye West (Zdroj: SITA/Photo by Evan Agostini/Invision/AP, File)

MEXICO - Po celulitíde ani stopy! Keď sa pred pár rokmi objavili v médiách neretušované fotky pozadia Kim Kardashian (39), v šoku boli mnohí. Jej zadok, ktorý je vo svete šoubiznisu nepochybne najviac rozoberaný, totiž nevyzeral vôbec pekne. Pozrite sa, čo slávna celebrita skrýva pod šatami teraz.

Kim Kardashian neprežíva práve najlepšie obdobie. Jej manželstvo s raperom Kanye Westom vraj prechádza vážnou krízou. Ako sme vás aj my na topkách informovali, jej manžel sa počas nedávneho príhovoru psychicky zrútil a na verejnosť vytiahol aj pár šokujúcich odhalení z ich súkromia. Kanye trpí bipolárnou poruchou a Kim sa o neho zrejme oprávnene bojí. 

V týchto dňoch však akoby hodila problémy za hlavu a zamestnáva sa prácou. Aktuálne sa nachádza v Mexiku, kde na pláži fotila sériu záberov vo výrazných ružových bikinách. Ako inak, bulvárneho fotografa mala v pätách. Vďaka nemu však svet má možnosť vidieť postavu najznámejšej Kardashianky bez akýchkoľvek grafických úprav. Čo poviete, potrebuje ich?

Kim Kardashian
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Kim Kardashian
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Kim Kardashian
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu