Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Pojašená sekretárka zo Slunce seno... po rokoch: Evíku, téééda, vyzeráš parádne!

Jaroslava Kretschmerová ako pojašená sekretárka Evík. Zobraziť galériu (7)
Jaroslava Kretschmerová ako pojašená sekretárka Evík. (Zdroj: FS Barrandov)

PRAHA - Spoznali by ste ju?! Neodmysliteľnou súčasťou komediálnej trilógie Slunce, seno... rozhodne je aj bláznivá sekretárka Evík. Tú stvárnila herečka Jaroslava Kretschmerová, ktorá o pár dní oslávi 65. narodeniny. Umelkyňa sa nedávno ukázala v spoločnosti a ozaj jej to svedčalo.

V počinoch Slunce, seno... bola Jaroslava Kretschmerová pojašenou a bláznivou ženskou menom Evík, ktorej bolo všade plno. V súkromí je však herečka skôr opakom. Svoje súkromie si úzkostlivo stráži a v spoločnosti sa príliš neukazuje. 

Počas uplynulého týždňa však známa ryšavka zavítala na podujatie, v rámci ktorého boli do Rekordmanskej siene slávy uvedené sklenené šaty módnej návrhárky Blanky Matragi. Filmová Evík vyzerala priam skvele. Na sebe mala mladistvé kvetinkované šaty a na tvári jej okrem mejkapu nechýbal úsmev. 

Jaroslava Kretschmerová sa nikdy nevydala a nemá deti. Herectvu sa stále venuje, a to nielen pred kamerami, ale aj na divadelných doskách.

Takto v súčasnosti vyzerá Jaroslava Kretschmerová, ktorá v trilógii Slunce, seno... stvárnila Evík.
Zobraziť galériu (7)
Takto v súčasnosti vyzerá Jaroslava Kretschmerová, ktorá v trilógii Slunce, seno... stvárnila Evík.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Jaroslava Kretschmerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu