Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

FOTO Martin Dejdar zverejnil záber z minulosti: TOTO že je on?!

Martin Dejdar Zobraziť galériu (6)
Martin Dejdar (Zdroj: Jan Zemiar)

PRAHA - V Čechách aj na Slovensku patrí medzi obľúbených hercov, a to najmä čo sa týka jeho komediálnych postáv. Veď, kto by si nepamätal policajta Frantu Cloumala z Troškovho Kameňáku? Martin Dejdar (54), ktorý má za sebou nespočetné množstvo rolí a tiež moderovačiek, sa pochválil záberom z minulosti.

Prvýkrát sa objavil vo filme Zelená léta ešte v roku 1985, keď mal len dvadsať rokov. Odvtedy pretieklo mnoho vody Vltavou a Martin Dejdar sa poriadne zmenil. Stále je to však fešák a obľúbený herec, ktorého tvorcovia filmov radi obsadzujú. Jednou z najzapamätateľnejších rolí bola rozhodne postava Bernarda v komédii Slunce, seno, erotika či Frantu Cloumala v Kameňáku.

Galéria: Martin Dejdar

Dejdar má svojich fanúšikov nielen v Čechách, ale aj na Slovensku a prostredníctvom sociálnej siete sa s nimi delí o zážitky zo súkromné i pracovného života. Nedávno ho prepadla nostalgia pritom, ako sa hrabal v starých fotografiách, a tak niektoré z detstva a puberty zdieľal na svojom instagramovom profile. 

Fanúšikom sa pochválil tým, ako vyzeral, keď bol ešte malé dieťa. Rozkošnému úsmevu malého Martinka by podľahla nejedna citlivá duša. Len málokto by však povedal, že na fotografiách je práve obľúbený český herec so svojou sestrou. Tú si dokonca na jednom zo záberov jeho followeri pomýlili s Terezou Brodskou. Tak, čo spoznali by ste ho?

Rozkošným úsmevom by si podmanil Martin Dejdar mnohých. Povedali by ste, že je to on?
Zobraziť galériu (6)
Rozkošným úsmevom by si podmanil Martin Dejdar mnohých. Povedali by ste, že je to on?  (Zdroj: Instagram M.D.)

Na tomto zábere si sestru Martina Dejdara ľudia pomýlil s Terezou Brodskou.
Zobraziť galériu (6)
Na tomto zábere si sestru Martina Dejdara ľudia pomýlil s Terezou Brodskou.  (Zdroj: Instagram M.D.)

Viac o téme: Martin Dejdar
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu