Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Prekliatych 27 rokov: Vnuk Elvisa Presleyho spáchal samovraždu!

Lisa Marie Presley so synom Benjaminom Zobraziť galériu (3)
Lisa Marie Presley so synom Benjaminom (Zdroj: Instagram lisampresley)

CALABASASE - Ďalšia smutná správa! Vnuk Elvisa Presleyho, syn speváčky Lisy Marie Presley, zomrel v nedeľu vo veku 27 rokov. Na život si Benjamin Keough podľa medializovaných informácií siahol sám.

Benjaminovu smrť už podľa CNN potvrdili aj mediálni zástupcovia jeho matky Lisy. Podľa ich vyjadrení ale zatiaľ nepoznajú okolnosti ani presný čas jeho smrti. K úmrtiu došlo v meste Calabasas v Kalifornii. 

Prekliatych 27 rokov: Vnuk
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram lisampresley)

Lisa Marie Presley má „zlomené srdce, nedá sa utešiť a je viac ako zničená. Ale snaží sa zostať silná pre svoje 11-ročné dvojičky a staršiu dcéru Riley,” uvádza sa vo vyhlásení rodiny. „Zbožňovala toho chlapca. Bol láskou jej života,” dodal hovorca. Lisa mala Benjamina s muzikantom Dannym Keoughom. 

Portál TMZ uvádza, že išlo evidentne o samovraždu. Ben si údajne spôsobil smrteľné zranenie strelnou zbraňou. Zaradil sa tak do neslávne známeho Klubu 27. Počas života sa venoval hudbe, tiež má na konte pár hereckých úloh, ale držal sa skôr pri zemi a neprezentoval sa príliš ani cez sociálne siete. 

Prekliatych 27 rokov: Vnuk
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram lisampresley)

Viac o téme: Lisa Marie PresleyBenjamin Keough
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu