Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Elvisova vnučka šaty nepotrebuje: Na slnku sa opeká len v ponožkách!

Riley Keough Zobraziť galériu (7)
Riley Keough (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Nepatrí medzi hanblivky! To možno smelo povedať o krásnej Riley Keough (31), ktorú verejnosť pozná aj ako vnučku legendárneho Elvisa. Atraktívna modelka a herečka sa už viackrát vyzliekla pred kamerami a v Evinom rúchu nemá problém ukázať sa aj na sociálnych sieťach.

Riley Keough má krásne črty tváre a slávnych predkov. A tak nikoho neprekvapí, že sa jej dvere do šoubiznisu otvárali prakticky samé. Ako 15-ročná začala zbierať skúsenosti v modelingu. Predvádzala pre značky Dolce & Gabbana či Christian Dior a pózovala napríklad pre magazíny Vogue a Elle.

Keď mala Riley 20 rokov debutovala pred filmovými kamerami. Zahrala si vo viacerých počinoch a seriáloch. Zaujímavé je, že nemá problém s akýmikoľvek rolami. Stvárnila napríklad aj luxusnú spoločníčku a vyzliekla sa tiež vo filme o masovom vrahovi, pri sledovani ktorého ľudia húfne odchádzali z premietacej sály.  

V týchto dňoch vystavila svoje telo na obdiv prostredníctvom sociálnych sietí. Brunetka sa nechala zvečniť počas toho, ako sa vyhrievala na slnku a na sebe mala len ponožky. Fanúšikovia nešetrili slovami chvály. Oprávnene, čo poviete?

Riley Keough sa vyhrievala na slniećku celkom nahá.
Zobraziť galériu (7)
Riley Keough sa vyhrievala na slniećku celkom nahá.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Riley Keough
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu