Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Herečku naštval Facebook: Zuckerbergovi chce... Preboha!

Georgia Tennant je päťnásobnou mamičkou. Zobraziť galériu (5)
Georgia Tennant je päťnásobnou mamičkou. (Zdroj: Instagram)

LONDÝN - Vymazali ju! Britská herečka Georgia Tennant (35) sa nedávno poriadne nahnevala na pravidlá obľúbenej sociálnej siete facebook. 5-násobná mamina chcela na nej propagovať kojenie prostredníctvom fotky, na ktorej dojčí svoju dcérku. Zakladateľovi Markovi Zuckerbergovi pri tej príležitosti adresovala zaujímavý odkaz.

David Tennant sa zviditeľnil najmä účinkovaním v seriáli s názvom Doctor Who. Verejnosti je dobre známa aj jeho manželka Georgia, s ktorou má štyri ratolesti a stará sa aj o jej 18-ročného syna. Toho plavovláska priviedla na svet, keď mala len 17 rokov, po krátkom romániku s istým vysokoškolákom. 

Promi páru sa posledné dieťatko - dcérka Birdie narodila v októbri minulého roka. Georgia ju dojčí a tento moment má zachytený na viacerých fotografiách. O jednu takú sa chcela podeliť aj so svojimi priateľmi a priaznivcami na facebooku. Narazila však na problém. Fotku jej z profilu zmazali.

Plavovláska ju preto dala na instagram, kde sa zároveň rozčuľovala nad tým, prečo bola vnímaná nevhodný záber. „Táto fotka vraj porušuje pravidlá týkajúce sa sexuálneho obsahu. Zuckerberg, upracte si tie s*ačky, lebo prídem a nastriekam ti mlieko do očí,” napísala k fotke nazlostená herečka.  

David Tennant na prechádzke s manželkou a malou dcérkou.
Zobraziť galériu (5)
David Tennant na prechádzke s manželkou a malou dcérkou.  (Zdroj: profimedia.sk)

Georgia Tennant zverejnila na instagrame nahnevaný odkaz. Túto fotku jej totiž facebook z profilu vymazal.
Zobraziť galériu (5)
Georgia Tennant zverejnila na instagrame nahnevaný odkaz. Túto fotku jej totiž facebook z profilu vymazal.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Georgia Tennant
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu