Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Vdova po Svobodovi: Pred 50-kou dieťa so zajačikom a doma 14-ročný syn... Takáto reakcia sa dala čakať!

Vendula Pizingerová so synom Jakubom Zobraziť galériu (4)
Vendula Pizingerová so synom Jakubom (Zdroj: Instagram VP)

PRAHA - Keď sa vdova po Karlovi Svobodovi (†68) dala dokopy s o 16 rokov mladším Josefom Pizingerom (32), málokto ich vzťahu veril. No dnes sú z nich už nastávajúci rodičia. Lenže Vendula Svobodová (48) má doma aj pubertálneho syna a jeho prvotná reakcia nebola príliš nadšená.

Vendula Svobodová sa v roku 2015 vydala za Josefa Pizingera, ktorý je synom jej kamarátky. Ide už o jej tretie manželstvo a zrejme nikto nečakal, že dvojica bude mať aj spoločného potomka. No stalo sa a párik je v očakávaní. 

Vdova po Svobodovi: Pred
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram VP)

Galéria: Vendula Svobodová

Blondínka sa predtým stala matkou už dvakrát. Bohužiaľ, dcéra Klárka zomrela ako 5-ročná na leukémiu. Neskôr porodila syna Jakuba, ktorý má dnes 14 rokov. A zrazu sa musel vyrovnať s novinkou, že bude mať súrodenca. 

Vendula sa včera objavila v relácii Showtime na CNN Prima News a tam prezradila, ako na jej tehotenstvo reagovali členovia rodiny. „Ja mám výhodu, že mám mladú svokru, tak tá je nadšená. Pepova babička aj moja sesternica a všetci sa už teraz doťahujú o stráženie a dieťa ešte ani nie je na svete. A Jakub je už tiež rád. Teda, najprv hovoril: Panebože, mami, to nie je možné!” priznala nastávajúca dvojnásobná mama. 

Vdova po Svobodovi: Pred
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram VP)

„Ale verím, že budeme šťastná rodina a že všetko dobre dopadne. Celá rodina si želá dievčatko. Okrem môjho muža a môjho syna,” dodala Pizingerová, ktorá pohlavie bábätka vraj zatiaľ nepozná. 

Viac o téme: Vendula SvobodováVendula Pizingerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu