Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

KORONAVÍRUS Hviezdu telenovely Skrytá vášeň druhýkrát testovali: Mesiac po a... Výsledok ju zrazil na kolená!

Danna García má aj po mesiaci pozitívne testy na koronavírus. Zobraziť galériu (4)
Danna García má aj po mesiaci pozitívne testy na koronavírus. (Zdroj: RTI Television)

BUENOS AIRES - Fanúšikovia telenovely Skrytá vášeň sa už mesiac obávajú o život Danny Garcíe (42). Herečka totiž bojuje so zákerným koronavírusom. A hoci spočiatku pociťovala len veľmi mierne príznaky, neskôr sa jej stav zhoršil natoľko, že musela byť hospitalizovaná. Po viac ako 30 dňoch hviezda podstúpila testy znova... A výsledok ju zrazil na kolená!

Hviezda telenovely Skrytá vášeň sa už viac ako mesiac pasuje s ochorením COVID-19. Najprv herečka svojich fanúšikov upokojovala, že príznaky vážnej diagnózy sú u nej len mierne, no už o týždeň sa jej stav zhoršil - začala pociťovať tlak na hrudi, mala horúčku a veľkú bolesť hlavy. 

Galéria: Donna García alias Norma zo Skrytej vášne

Okamžite preto herečku museli previezť do nemocnice, kde ju hneď aj hospitalizovali. Hlavná hviezda známej telenovely so svojimi fanúšikmi pravidelne komunikuje prostredníctvom sociálnych sietí. A práve tam ich najnovšie informovala aj o tom, že ju na koronavírus testovali opäť.


KORONAVÍRUS Stav hviezdy telenovely Skrytá vášeň sa zhoršil: Okamžitá hospitalizácia!


Lekári si na zdravotný stav známej Kolumbijčanky posvietili viac ako 30 dní od diagnostikovania COVID-19. Bohužiaľ, výsledok doktorov ani herečku nepotešil. Hoci všetci dúfali, že druhý test bude negatívny, opak bol pravdou a Danna fanúšikov informovala, že sa vírusu nezbavila a bojuje ďalej. 

Viac o téme: Skrytá vášeňDanna García
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu