Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Krutý komentár pod FOTO mladej herečky: Jej reakcia za 100 bodov!

Emily Atack Zobraziť galériu (11)
Emily Atack (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Negatívnych slov sa nebojí! Stále viac celebrít a známych tvárí je aktívnych na sociálnych sieťach. Komunikácia s followermi však nemusí byť vždy len príjemná. Svoje o tom vie napríklad aj britská herečka a televízna hviezdička Emily Atack (30). Pozrite, ako sa s tým vie popasovať.

Emily Atack možno v našich končinách nie je až tak známa, avšak vo Veľkej Británii ju dobre poznajú. Bežne sa totiž objavuje v televíznych seriáloch, filmoch a rôznych programoch. Na instagrame má zhruba dva milióny followerov, s ktorými sa delí o čokoľvek.   

Napríklad o tipy, čo uvariť a prichystať na obed, či večeru. Pod jedným z príspevkov ju istý pán varoval pred tým, aby to počas izolácie s jedlom nepreháňala, lebo priberie. „Och, ľudia sú zvláštni. Neviem si predstaviť, aké hrozné správy musíš dostávať,” reagovala na komentár jedna z fanúšičiek. 

Komentár nechala aj samotná herečka. „Mýliš sa. Za posledné tri mesiace som schudla zhruba 6 kíl práve vďaka tomu, že som sa takto stravovala,” nedala sa Emily. Tá schudla a zdá sa, že zároveň aj akosi opeknela. 

Jej fanúšikom sa až nechce veriť, že je dlhodobo bez partnera. „Ľudia sa ma na to bežne pýtajú, avšak ja nechcem byť v nejakom vzťahu len pre to, aby som niekoho mala. V mojom živote momentálne nie je muž, do ktorého by som bola zamilovaná,” uviedla v rozhovore pre Contact Music sympatická blondínka.

Fotka herečkinej večere vyvolala medzi followermi búrlivú diskusiu.
Zobraziť galériu (11)
Fotka herečkinej večere vyvolala medzi followermi búrlivú diskusiu.  (Zdroj: Instagram)

Emily Atack kedysi.
Zobraziť galériu (11)
Emily Atack kedysi.  (Zdroj: SITA)

Emily Atack v posledých mesiacoch schudla.
Zobraziť galériu (11)
Emily Atack v posledých mesiacoch schudla.  (Zdroj: Instagram)

Emily Atack v súčasnosti.
Zobraziť galériu (11)
Emily Atack v súčasnosti.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Emily Atack
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu