Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Slávna speváčka (54) v obkľúčení sexi chlapov: Ehm, čo tie ruky v rozkroku?!

Shania Twain Zobraziť galériu (8)
Shania Twain (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK - Nepatrí do starého železa! Reč je o speváčke menom Shania Twain (54), ktorá bol jedným z účinkujúcich na podujatí American Heart Association Go Red for Women Red Dress Collection fashion show. Na akcii sa predviedla v úlohe modelky a zaspievala aj svoje najväčšie hity. Okolo nej sa motali fešní tanečníci, ktoré v určitej chvíli predvádzali pomerne zvláštne pohyby.

Spomínané podujatie je zamerané na podporu asociácie American Heart Association, ktorá nabáda ženy k zdravému životnému štýlu a k tomu, aby pravidelne chodievali na lekárske prehliadky. Usilujú sa poukázať najmä na srdcové choroby.

Aj preto sa v rámci módnej šou modelky a známe tváre predvádzajú v outfitoch červenej farby. Jednou z hviezd aktuálneho ročníka bola aj 54-ročná speváčka Shania Twain, ktorá v trblietavých šatách vyzerala skvele. 

Shania Twain nepatrí do starého železa.
Zobraziť galériu (8)
Shania Twain nepatrí do starého železa.  (Zdroj: profimedia.sk)
 

Shania predviedla nielen svoj šarm, ale aj talent. Na prehliadkovom móle spievala svoje najväčšie hity a nahodená v trblietavom overale tancovala obklopená štyrmi mužmi. Tí sa v určitej chvíli chytali za rozkroky. 

Shania Twain v obkľúčení tanečníkov.
Zobraziť galériu (8)
Shania Twain v obkľúčení tanečníkov.  (Zdroj: profimedia.sk)

„Musíme upriamiť pozornosť na ženské zdravie. Som veľmi rada, že sa podieľam na tom, aby sme túto tému dostali viac do povedomia ľudí. Starať sa o seba a svoj zdravotný stav by malo byť pre každého z nás samozrejmosťou,” povedala na margo toho známa speváčka. 

Viac o téme: Shania Twain
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu