Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Veľké trápenie slávnej speváčky: V detstve ju sexuálne zneužíval nevlastný otec!

Shania Twain Zobraziť galériu (9)
Shania Twain (Zdroj: pixabay.com)

OTTAWA - Prešla si peklom! Kanadská speváčka Shania Twain (57) nedávno priznala, že počas dospievania bola obeťou sexuálneho obťažovania, ktoré mal na svedomí jej nevlastný otec Jerry Twain. V najnovšom rozhovore povedala, že sa s týmito udalosťami vyrovnáva dodnes.

Shania Twain patrí vďaka svojmu talentu a kráse medzi najznámejšie speváčky na svete. Najväčšiu slávu jej priniesol album Come On Over z roku 1996, vďaka ktorému sa stala jednou z najpredávanejších umelkýň všetkých čias.

Shania Twain
Zobraziť galériu (9)
Shania Twain  (Zdroj: SITA)

V najnovšom rozhovore však priznala, že jej spomienky na detstvo a obdobie dospievania sú poriadne bolestivé. Jej nevlastný otec Jerry Twain ju totiž podľa jej slov sexuálne zneužíval. To malo za následok jej problémy s vnímaním vlastného tela.

„Môj nevlastný otec ma donútil behať po našom dome bez košele a dotýkal sa mojich pŕs. Všetko sa to dialo v čase, keď som dospievala. Odvtedy som mala veľkú túžbu uniknúť z vlastného tela," povedala speváčka v televíznom programe Today.

Jedným zo spôsobov, akým sa vyrovnala s touto traumou, bolo aj fotenie aktov na jej nový album. „Je na čase prijať samú seba, prestať sa hanbiť a zmieriť sa so všetkým, čo sa stalo. Toto som ja. Milujem, kto som. Je to vyjadrenie sebavedomia, ktoré som v posledných rokoch nadobudla," uviedla Twain.

Viac o téme: Shania Twain
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu