Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Moderátorka sa smiala zo známeho herca a potom... Och, trpko to oľutovala!

Wendy Williams sa smiala zo Joaquina Phoenixa Zobraziť galériu (4)
Wendy Williams sa smiala zo Joaquina Phoenixa (Zdroj: youtube.com)

LOS ANGELES - Prehnala to! Moderátorka Wendy Williams (55) sa postarala o značný škandál. Pred kamerami si totiž uťahovala z herca Joaquina Phoenixa (45), ktorý má na ústach rázštep. Za svoje hlúpe reči schytala drsnú kritiku. A to nielen medzi divákmi, ale aj z radov celebrít. Teraz si už sype popol na hlavu...

Kruté a maximálne nevhodné! Takto viacerí okomentovali slová moderátorky Wendy Williams na adresu herca Joaquina Phoenixa. Vo svojej šou sa smiala z jazvy, ktorú má na hornej pere. „Keď si oholí fúzy, má tam takú prasklinu. Ako sa to volá? Rázštep? Zajačí pysk? Podľa mňa je to veľmi príťažlivé,” poznamenala, pričom si naťahovala hornú peru smerom nahor. 

Galéria: Joaquin Phoenix - talentovaný a podľa mnohých žien aj charizmatický herec

Wendy chcela byť vtipná. Avšak namiesto pobavania vyvolala v ľuďoch hotové pobúrenie. So znechutením ju komentovali aj viaceré známe tváre. Napríklad kanadský hráč amerického futbalu Adam Bighill, ktorý má tiež rázštep a narodil sa s ním aj jeho synček. Poznámku moderátorky označil za maximálne nevhodnú a hraničiacu so šikanovaním. 

Adam Bighill veľmi dobre vie, že život s rázštepom nie je jednoduchý.
Zobraziť galériu (4)
Adam Bighill veľmi dobre vie, že život s rázštepom nie je jednoduchý.  (Zdroj: Twitter)

„Som znechutená. Máš vôbec predstavu o bolesti, ktorú prežívajú rodičia takto trpiacich detí? A aké náročné sú tie operácie?” reagovala britská moderátorka Carol Vonderman, ktorá je ambasádorkou Cleft Lip and Palate Association. 

Ticho nezostala ani speváčka Cher. „Do svojej puberty žijú v bolesti, strachu, ale majú nádej... Že budú vyzerať normálne. To, čím si takéto deti spolu s rodičmi prechádzajú, je neznesiteľné. Ak sa na toto díva tvoja matka, bude zahanbená. Tá moja ma naučila milovať ľudí a pomáhať tým, ktorí trpia. Mala by si dostať padáka!” napísala na twitteri rozhorčená umelkyňa. 

Wendy si momentálne sype popol na hlavu. Ospravedlnila sa a prisľúbila príspevok nadácii, ktorá pomáha rodinám s takýmto trápením. Cher jej však nedokáže odpustiť. „Neexistuje ospravedlnenie na to, čo urobila. Kašľať na jej ospravedlnenie. Len si chce udržať prácu,” reagovala stále rozhorčene. 

 Wendy Williams sa za svoje nemiestne poznámky ospravedlnila.
Zobraziť galériu (4)
Wendy Williams sa za svoje nemiestne poznámky ospravedlnila.  (Zdroj: youtube.com)

Joaquin Phoenix
Zobraziť galériu (4)
Joaquin Phoenix  (Zdroj: Warner Bros)

Viac o téme: Joaquin PhoenixWendy Williams
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu