Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Zdrvujúca DIAGNÓZA známej moderátorky (59): Bojuje s ňou aj Bruce Willis!

Wendy Williams Zobraziť galériu (4)
Wendy Williams (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Uznávaná televízna moderátorka Wendy Williams (59) zmizla z obrazoviek pred dvomi rokmi, keď jej talkshow po rokoch skončila. Odvtedy na očiach verejnosti veľmi nebola. No dôvod je oveľa vážnejší, ako koniec jej televíznej kariéry... Ako informuje jej zdravotný tím, bojuje s vážnymi diagnózami!

Wendy Williams bola úspešnou televíznou moderátorkou. Mala vlastnú talkshow, ktorú sledovali milióny ľudí. A diváci ju milovali. Za roky svojho pôsobenia na obrazovkách, sa jej však podarilo vyrobiť aj škandál. Pred štyrmi rokmi si urobila srandu z herca Joaquina Phoenixa, ktorý má na ústach rázštep - za čo si vyslúžila drsnú kritiku. 

Joaquin Phoenix, Wendy Williams
Zobraziť galériu (4)
Joaquin Phoenix, Wendy Williams  (Zdroj: youtube.com)

A o dva roky neskôr bola jej šou definitívne zrušená. Posledné roky tak veľmi na očiach verejnosti nie je... No okrem ukončenia svojho pôsobenia v televízii, má na to aj iný a oveľa vážnejší dôvod. Jej zdravotný tím oznámil zdrvujúcu správu - bývalá televízna hviezda trpí vážnym ochorením. Lekári jej minulý rok diagnostikovali primárnu progresívnu afáziu a frontotemporálnu demenciu. 

„Wendy je stále schopná urobiť veľa vecí sama,“ uvádza sa vo vyhlásení, ktoré priniesol magazín People. „Najdôležitejšie je, že si zachováva svoj charakteristický zmysel pre humor a dostáva starostlivosť, ktorú vyžaduje,“ písalo sa ďalej vo vyhlásení. Rovnakým ochorením trpí aj hviezdny Bruce Willis. Afázia oberá postihnutého o schopnosť komunikovať a nastáva náhle po mozgovej príhode alebo poranení hlavy či postupne z pomaly rastúceho nádoru na mozgu. 

Frontomentálnou demenciou sa označuje skupina mozgových porúch, ktoré ohrozujú predné a temporálne laloky mozgu. To znamená, že časti týchto lalokov atrofujú a zmenšujú sa, čo môže spôsobiť problémy s rečou, emocionálne problémy a zmeny osobnosti. Medzi ďalšie príznaky patrí strata motorických schopností či svalové kŕče. 

Viac o téme: Wendy Williams
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu