Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Elton John o smrti Georga Michaela: Nezmieril sa s tým, že je gay!

Elton John Zobraziť galériu (4)
Elton John (Zdroj: SITA/AP/Valentin Flauraud/Keystone)

LONDÝN - Elton John (72) a George Michael (†53) boli nielen obaja talentovaní speváci, ale aj kamaráti. A obaja homosexuálne orientovaní. No kým Elton so svojou sexualitou nemá problém a s priateľom Davidom sa dokonca oženil, George sa podľa jeho slov nikdy nezmieril s tým, že je gay.

Elton John najnovšie prezradil, že George Michael zomrel, pretože bol nešťastný zo svojej sexuálnej orientácie. George mal problémy s alkoholom aj drogami a Elton sa mu snažil pomôcť – aj on sám sa dokázal v živote zbaviť zlých závislostí. „Keď som mu naznačil, že by mohol byť šťastnejší, keby trochu zmenil svoj život, odmietal to,” povedal spevák o svojom priateľovi v relácii Sharone Osbourne. 

Ako Elton pokračoval, zmenu proste musíte sami chcieť. „Ja som to naozaj chcel. Mal som dve možnosti: zomrieť alebo žiť. A ja som chcel žiť,” vyhlásil. Lenže George bol iný prípad. „Chudák George to nechcel. Cítil sa veľmi nepohodlne vo svojej koži, lebo bol gay,” tvrdí Elton. 

Ako si zaspomínal, keď volal Osbournovcom, že George Michael zomrel, Ozzy poznamenal: „Nechcel tu už byť.” A podľa Eltona Johna to bolo veľmi výstižné zhrnutie situácie.

Viac o téme: George MichaelElton John
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu