Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Pohľad na Eltona Johna trhá srdce: Na pódiu došlo k najhoršiemu... Zrútil sa!

Elton John stratil hlas a zrútil sa. Zobraziť galériu (6)
Elton John stratil hlas a zrútil sa. (Zdroj: youtube.com)

AUCKLAND - Bude vám ho ľúto! Sir Elton John (72) mal počas víkendu vystúpiť na Novom Zélande. Kvôli zdravotným ťažkostiam mu však lekári odporúčali koncert zrušiť. Hviezdny umelec však nechcel sklamať svojich fanúšikov a na pódiu sa objavil. V istej chvíli ale celkom stratil hlas a musel svoje vystúpenie ukončiť. Do zákulisia ho odvádzali zlomeného a v slzách.

Galéria: Eton John
Elton John je momentálne na koncertnom turné po Austrálii a Novom Zélande. Svoj nedeľný koncert však musel predčasne ukončiť. „Práve som úplne stratil hlas. Nemôžem spievať, musím ísť,” poznamenal s vypätím síl slávny spevák, ktorý sa následne rozplakal. Z pódia mu nakoniec pomáhala odísť trojica ochrankárov. 

VIDEO: Sir Elton John počas koncertu prišiel o hlas. Priamo na pódiu sa zrútil. 

Britskému umelcovi lekári ráno v deň koncertu diagnostikovali nábeh na zápal pľúc. „Bol som odhodlaný dať vám tú najlepšiu šou. Hral som a spieval z celého srdca, ale môj hlas to už nevydržal. Som sklamaný a veľmi nehnevaný. Prepáčte. Dal som do toho všetko, čo som mohol. Ďakujem vám za vašu mimoriadnu podporu a všetku lásku, ktorú ste mi počas vystúpenia prejavili. Som vám naveky vďačný,” napísal na svojom instagrame Elton. 

Elton John
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram)

Spevák má na najbližšie dni naplánované ďalšie koncerty. V týchto chvíľach sa ale lieči a oddychuje. Podľa medializovaných informácií by sa mal na pódiá vrátiť možno stredu. Čakajú ho ešte dva koncerty na Novom Zélande a sedem v Austrálii.  

Viac o téme: Elton John
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu