Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Victoria Beckham prichytená: Klamstvá o plastikách!

David a Victoria Beckhamovci Zobraziť galériu (4)
David a Victoria Beckhamovci (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Ach jaj! Tá má naozaj zlú pamäť... alebo si myslí, že všetci ostatní zabudli? Victoria Beckham (45) totiž v najnovšom rozhovore povedala, že plastické operácie ju nikdy nelákali. Pritom v minulosti už priznala urobené prsia!

Victoria Beckham sa zo speváčky zmenila na pomerne uznávanú módnu návrhárku. A pustila sa aj do podnikania v oblasti kozmetiky. Stále je teda hviezdou, o ktorú je záujem. Najnovšie s ňou urobili rozhovor do relácie This Morning. Podľa informácií The Sun by sa vo vysielaní mal objaviť zajtra a je jednoznačne zaujímavý. 

Minimálne brunetkina odpoveď ohľadom jej vzhľadu. Keď totiž dostala otázku, či niekedy rozmýšľala nad nejakými úpravami, bývalá členka Spice Girls odpovedala dosť prekvapujúco. „Nikdy ma také procedúry nepokúšali, ale nikdy nehovor nikdy,” uviedla. 

Victoria Beckham v roku 2007
Zobraziť galériu (4)
Victoria Beckham v roku 2007  (Zdroj: TASR)

Nuž, Victoria mohla klamať, aby nemusela znovu hovoriť o svojich prsiach. Ich vylepšenie nikdy nepriznala, až kým si nedala implantáty vybrať. Vtedy dokonca vyhlásila, že bolo hlúpe to roky popierať a svojmu mladšiemu ja by odkázala, aby sa so svojimi prsiami nikdy takto nezahrávalo. 

Alebo Victoria pochopila otázku iba ohľadom zákrokov na tvári? 

Victoria Beckham prichytená: Klamstvá
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: ITV)

Viac o téme: Victoria Beckham
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu