Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Táto Spajska nikdy nebola sexi! Aktuálne FOTO vám vyrazí dych

Mel C Zobraziť galériu (4)
Mel C (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Nikdy nevyzerala lepšie! Speváčku Mel C (46) netreba nikomu predstavovať. Veď bola súčasťou najúspešnejšej dievčenskej speváckej formácie Spice Girls. Známa bola ako Sporty Spice a pri ostatných kolegyniach nepôsobila príliš zvodne. S pribúdajúcimi rokmi sa to však zmenilo. A dnes vyzerá ozaj krásne. Aha!

Utorkový večer sa niesol v znamení odovzdávania hudobných cien Brit Awards. Víťazov vyberá hlasovaním združenie tvorené producentami, DJ-mi, sponzormi, obchodníkmi s hudobninami, či zástupcami tlače a nahrávacích spoločností. 

Galéria: FOTOgaléria z odovzdávania cien Brit Awards 2020
Ako býva zvykom, na červenom koberci nebola núdza o zaujímavé kreácie. Mnohé celebritné krásky stavili na sexi modely. Prekvapením určite boli šaty, v ktorých sa predviedla speváčka Ellie Goulding. Prítomným sa totiž naskytol pohľad na obliny jej pŕs. 

Ellie Goulding mala na sebe takýto provokatívny model.
Zobraziť galériu (4)
Ellie Goulding mala na sebe takýto provokatívny model.  (Zdroj: SITA)

Aktuálneho ročníka Brit Awards sa zúčastnila aj hviezdna Mel C. Tá sa preslávila účinkovaním v Spice Girls a úspechy dosiahla aj ako sólový interprét. Pre brunetku bol roky typický športový imidž, minimum mejkapu a speváčka preferovala prirodzenosť. 

Dnes má 46 rokov a mnohí nám dajú za pravdu, že vyzerá lepšie, než kedykoľvek pred tým. Svedčalo jej to aj v čiernych šatách s výstrihom, ktoré si na odovzdávanie cien obliekla. 

Galéria: Mel C - kedysi a dnes

Mel C
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

Mel C
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)
 

Viac o téme: Spice GirlsMel CBrit Awards 2020
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu