Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Výstrih po pupok, vyzlečená modelka a hentá... Och, veď vyzerá ako Ježiš!

Zobraziť galériu (38)
(Zdroj: SITA a twitter)

LOS ANGELES - Dali si záležať! Nedeľný večer patril slávnostnému udeľovaniu televíznych cien Emmy Awards. Správne predpokladáte, že sa ho zúčastnilo viacero hviezd a zaujať sa podarilo nielen tým, čo boli ocenení. Pozrite sa, kto na 71. ročníku prestížneho podujatia pútal najviac pozornosti!

Sošky Emmy, ktoré udeľuje Akadémia televízneho umenia a vied, sú pre mnohých tvorcov a protagonistov zo seriálov vzácnou trofejou. V rámci 71. ročníka boli ocenené počiny Hra o tróny, Potvora, Killing Eve, Pose, Černobyľ, či Barry. Kompletný zoznam výsledkov nájdete TU>>  

Podujatie bolo sledované aj kvôli zaujímavým kreáciam, v ktorých sa prítomné hviezdy previedli. Jeden z najodvážnejších outfitov mala na sebe hviezda seriálu Hra o tróny - Emilia Clarke. Brunetka stavila na tmavé šaty z módneho domu Valentino, ktoré mali výstrih až po pupok a rafinovane strihaný vrchný diel toho odhaľoval viac než dosť. Nečudo, že Emily patrila medzi najlepšie oblečené dámy večera. 
 
Do kategórie najhoršie oblečených dám možno smelo zaradiť jej kolegyňu Gwendoline Christie. Jej kreácia vyvolala na sociálnych sieťach poriadne búrlivú diskusiu. A to preto, lebo mala blondínka oblečené šaty pripomínajúce rúcho, v akom je zobrazovaný Ježiš. 
Výstrih po pupok, vyzlečená
Zobraziť galériu (38)
 (Zdroj: Twitter)
  
 
Zaujať sa podarilo aj Kendall Jenner. Tá podľa mnohých názorov outfitom tromfla aj svoju staršiu sestru Kim Kardashian. Kendall, ktorá je úspešnou modelkou, mala na sebe latexové body a vyrazné kvetinové šaty. Zaujímavé je, že po skončení podujatia sa s fanúšikmi podelila o pikantný záber. Na instagrame totiž zverejnila fotku, na ktorej má šaty vyzlečené a pózuje len v provokatívnom body. 
Kendall Jenner
Zobraziť galériu (38)
 (Zdroj: Instagram)
Viac o téme: Emmy AwardsEmilia ClarkeKendall JennerGwendoline Christie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu