Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Krásnu herečku nútili do nahoty a sexu: Šokujúce priznanie po rokoch!

Emilia Clarke Zobraziť galériu (6)
Emilia Clarke (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Poriadne trpela! Meno Emilia Clarke (33) sa hádam každému spája s úspešným seriálom Hra o tróny. Ten bol plný nahoty a v Evinom rúchu sa neraz musela predviesť aj spomínaná herečka. V poslednom z rozhovorov priznala, že tieto scény ju veľmi potrápili.

Britská herečka Emilia Clarke mala 22 rokov, keď dostala ponuku účinkovať v seriáli Hra o tróny. To jej prinieslo titul najkrajšej ženy sveta, veľkú popularitu, ale ako najnovšie vyšlo najavo aj poriadne traumatické zážitky. V podcaste Armchair Expert po rokoch priznala, že ju tvorcovia do niektorých scén museli nútiť.    

Predstaviteľka seriálovej Daenerys Targaryen mala na mysli odhalené a sexuálne scény, ktorých mala neúrekom. „Nahoty tam bolo veľmi veľa. Ja som bola mladá a vo filmovom priemysle nová. Nikdy predtým som nebola súčasťou takého nakrúcania. Zrazu som mala pred toľkými ľuďmi stáť nahá. Nevedela som, čo robiť,” priznala Emilia. „Povedala som si teda, že musím vydržať. Niekoľkokrát som si však pred nakrúcaním týchto scén musela pomôcť alkoholom,” dodala.  

Ak herečka protestovala, tvorcovia sa na ňu snažili zapôsobiť výčitkami. Ak navrhla, že by mohla byť aspoň trošku prikrytá plachtou, tak o tom nechceli ani počuť. „Hovorili mi - Nechceš predsa, aby boli fanúšikovia sklamaní,” prezradila Clarke. Tá si vraj na záchodoch tajne neraz poplakala. Tiež prezradila, že veľkou oporou jej bol kolega Jason Momoa. 

Emilia Clarke sa pred kamerami neraz predviedla v Evinom rúchu.
Zobraziť galériu (6)
Emilia Clarke sa pred kamerami neraz predviedla v Evinom rúchu.  (Zdroj: HBO)

Emilia Clarke sa musela popasovať s intímnymi scénami.
Zobraziť galériu (6)
Emilia Clarke sa musela popasovať s intímnymi scénami.  (Zdroj: HBO)

Viac o téme: Hra o trónyEmilia Clarke
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu