Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Exmanželka známeho komika dráždi aj počas nákupov: A to má 50!

Nicole Murphy Zobraziť galériu (8)
Nicole Murphy (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Sexi za každých okolností! Tým sa riadi exmanželka herca Eddieho Murphyho (57) - Nicole. 50-ročná bývalá modelka sa udržiava v luxusnej forme a pri pohľade na jej dokonalé telo znie priam neuveriteľne, že priviedla na svet 5 detí. Pozrite sa, aká bola zvodná počas nedávnych nákupov.

Krátke vlasy, silikónové prsia a vypracované telo sú poznávacimi znameniami niekdajšej modelky Nicole Murphy. Tá nedá dopustiť na zdravú stravu a pravidelný pohyb. Odmenou sú jej krivky, ktoré zaujmu každého chlapa... Ale aj mnohé ženy sa za ňou so závisťou obzerajú. 

Paparazzi na ňu nedávno natrafili počas toho, ako si vyšla na nákup. Oblečené mala šaty s hlbokánskym výstrihom, ktorý odhaľoval jej vylepšené vnady. Nuž, vyzerá to tak, že Nicole si potrpí na to, aby vyzerala dobre za každých okolností. 

Nicole a slávny herec Eddie Murphy sa zoznámili v roku 1988, po 5 rokoch sa zosobášili. Majú spolu 5 ratolestí a ich manželstvo bolo poznačené neverou. V roku 2006 ich súd rozviedol. Eddie momentálne tvorí pár 38-ročnou austrálskou herečkou Paige Butcher, NIcole oficiálne po svojom boku nemá žiadneho chlapa.  

Nicole Murphy nakupovala v takýchto sexi šatách.
Zobraziť galériu (8)
Nicole Murphy nakupovala v takýchto sexi šatách.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Eddie MurphyNicole Murphy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu