Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Hollywoodsky kanec v obkľúčení svojich žien: Chlapi, všetci mu môžete závidieť!

Eddie Murphy Zobraziť galériu (7)
Eddie Murphy (Zdroj: SITA/AP)

LOS ANGELES - Jedna krajšia ako druhá! Býva zvykom, že kdekoľvek sa Eddie Murphy (55) objaví, je hneď stredobodom pozornosti. Inak tomu nebolo ani na nedávnej premiére filmu Amateur Night, v ktorom ale známy komik vôbec neúčinkuje. Na slávnostne premietanie však prišiel podporiť svoju dcéru Briu (26) a na červenom koberci sa postaral o nezvyčajnú situáciu. Fotografom totiž pózoval obklopený svojimi láskami.

Vie to s humorom aj so ženami! Eddie Murphy si účinkovaním v známych komédiach a filmoch získal srdcia mnohých divákov. Popri budovaní kariéry však komik dbal aj o rozširovanie svojej rodiny a dnes má famíliu, ktorej mu môže konkurovať len pár jedincov, vrátane nášho Borisa Kollára. 

Herec má deväť ratolestí s piatimi ženami. Jeho najplodnejšou partnerkou bola Nicole Mitchell, s ktorou sa v roku 1993 oženil. Ich manželstvo trvalo 13 rokov a majú spolu 5 detí. 26-ročná Bria sa rozhodla kráčať v otcových šľapajách. Tento týždeň mala premiéru komédia Amateur Night, kde stvárňuje jednu z postáv.  

Začínajúcu herečku prišla podoriť jej mladšia sestra Shayne, mama Nicole a otec Eddie so súčasnou partnerkou Paige Butcher. Všetci spoločne dokonca ochotne pózovali fotografom a medzi komikovou bývalou a súčasnou láskou nebolo cítiť žiadnu rivalitu, či zlé vzťahy. 

Eddie Murphy a jeho ženy :) Blonďavá partnerka Paige Butcher, dcéra Bria, exmanželka Nicole Mitchell a dcéra Shayne.
Zobraziť galériu (7)
Eddie Murphy a jeho ženy :) Blonďavá partnerka Paige Butcher, dcéra Bria, exmanželka Nicole Mitchell a dcéra Shayne.  (Zdroj: profimedia.sk)


Pozrite si tiež:


Viac o téme: Eddie MurphyNicole MurphyPaige ButcherAmateur NightBria MurphyShayne Murphy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu