Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Nahá selfie znamej herečky: Odpadnete!

Alyssa Milano Zobraziť galériu (10)
Alyssa Milano (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - V tom musia byť čary! Herečka Alyssa Milano (45) účinkovala vo viacerých počinoch, no väčšina divákov si ju spája so seriálom Čarodejnice. Pri pohľade na ňu by človek povedal, že kúzla využívala nielen pred kamerami, ale pomáha si nimi aj v súkromnom živote. Brunetka totiž pôsobí dojmom, akoby vôbec nestarla a krátko po prebudení vyzerá priam božsky. Pozrite!

21. jún je dňom kedy majú svoj sviatok svojky. Je totiž zapísaný ako Medzinárodný deň selfie fotografií. Pri tej príležitosti zverejnili viacerí uživatelia sociálnych sietí na svojich profiloch práve takéto zábery. Vrátane celebrít. Medzi nimi aj herečka Alyssa Milano. 

Sympatická brunetka, známa zo seriálu Čarodejnice, dala na internet fotku krátko po prebudení. Zvečnila teda svoju nahú tvár bez nánosov mejkapu a líčidiel. „Úžasné! Vyzeráš neuveriteľne! Krása!” znejú komentáre pod herečkinou vydarenou selfie. 

Medzi nadšenými fanúšikmi sa našli aj takí, ktorí sa pýtali, kedy sa Alyssa vráti pred kamery. Uvítali by to zrejme viacerí. Kráska sa už pár rokov venuje najmä svojej rodine a je taktiež veľkou aktivistkou.  

Alyssa Milano je po prebudení krásna.
Zobraziť galériu (10)
Alyssa Milano je po prebudení krásna.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Alyssa Milano
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu