Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Seriálová hviezda šokuje vzhľadom: Z blonďavej kočky... Preboha!

Tori Spelling ako seriálová Dona. Zobraziť galériu (6)
Tori Spelling ako seriálová Dona. (Zdroj: Fox Network)

LOS ANGELES - Smutný pohľad! Seriál Beverly Hills 90210 sa svojho času tešil veľkej popularite. Jeho neodmysliteľnou súčasťou bola aj Tori Spelling (44), ktorá stvárnila fešnú Donnu. Pri pohľade na herečkine aktuálne fotografie ale mnohí zostanú v šoku. Blondínka totiž vyzerá naozaj zle.

Je pravda, že Tori Spelling nikdy nepatrila medzi tie najväčšie krásavice. Avšak ako Donna Martin v seriáli Beverly Hills 90210 si získala istú skupinku fanúšikov. Pred kamery sa ešte raz za čas vrátila. Oveľa viac sa však venovala budovaniu rodiny a dnes je z nej päťnásobná matka. 

Rodičovské povinnosti však známa blondínka občas nezvláda. Aj pred pár dňami boli do jej domu privolaní muži zákona, lebo Tori sa psychicky zrútila. Jej manžel Dean McDermott ju dokonca označil za mentálne chorú ženu. 

Aktuálne sa ale zdá, že Spelling a jej muž sa usilujú na tento incident zabudnúť. Udobrovali sa aj na spoločnej večeri, kde im pochopiteľne robili spoločnosť ich ratolesti. Bulvárnych fotografov ale viac zaujímala samotná Tori. Tá totiž s opuchnutou a zmachlenou tvárou vyzerá naozaj tak, že by ju obsadili zrejme len do hororu. 

Aktuálnu FOTO Tori Spelling nájdete v GALÉRII>> 

Viac o téme: Tori SpellingBeverly Hills 90210
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu