Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Smutný pohľad na hviezdy seriálu Beverly Hills 90210 po rokoch: Och, čas sa s niektorými nemaznal!

Hviezdy seriálu Beverly Hills 90210. Zobraziť galériu (9)
Hviezdy seriálu Beverly Hills 90210. (Zdroj: Fox Network)

LOS ANGELES - Pred pár dňami sme sa s vami na topkách podelili o najnovšie fotky herečky Tori Spelling, ktorú preslávilo účinkovanie v počine Beverly Hills 90210. Seriálová Dona vyzerá dosť zle. Pozreli sme sa, ako sú na tom ostatní jej kolegovia. Pozrite sa!

Azda najsmutnejší je pohľad na Tori Spelling (44), ktorá vymenila herectvo za materstvo. Je druhýkrát vydatá a má päť ratolesti. Na internete sa prezentuje rodinou idylkou, realita však nie je až taká ružová. Potvrdzuje to i nedávna návšteva mužov zákona v dome prominentnej rodiny.
Zobraziť galériu (9)
Azda najsmutnejší je pohľad na Tori Spelling (44), ktorá vymenila herectvo za materstvo. Je druhýkrát vydatá a má päť ratolesti. Na internete sa prezentuje rodinou idylkou, realita však nie je až taká ružová. Potvrdzuje to i nedávna návšteva mužov zákona v dome prominentnej rodiny.  (Zdroj: profimedia.sk a Fox Network)

V súvislosti so Shannen Doherty (46) sa v médiách najnovšie objavili správy, že má zlé zdravotné výsledky a hrozí, že by sa jej rakovina mohla vrátiť. Herečke diagnostikovali lekári rakovinu prsníka v roku 2015. Seriálová Brenda je tretíkrát vydatá a nemá deti.
Zobraziť galériu (9)
V súvislosti so Shannen Doherty (46) sa v médiách najnovšie objavili správy, že má zlé zdravotné výsledky a hrozí, že by sa jej rakovina mohla vrátiť. Herečke diagnostikovali lekári rakovinu prsníka v roku 2015. Seriálová Brenda je tretíkrát vydatá a nemá deti.  (Zdroj: Fox Network a instagram)

Trikrát sa vydávala aj Jennie Garth (46). Žiaľ, šťastie v láske nemala a po svadbe s Daveom Abramsom v roku 2015 je dnes zase bez chlapa. Láskou ju však zahŕňajú jej tri dcéry.
Zobraziť galériu (9)
Trikrát sa vydávala aj Jennie Garth (46). Žiaľ, šťastie v láske nemala a po svadbe s Daveom Abramsom v roku 2015 je dnes zase bez chlapa. Láskou ju však zahŕňajú jej tri dcéry.  (Zdroj: Fox Network a profimedia.sk)

Gabrielle Carteris (57) si žije pomerne usporiadaným rodinným životom. Od roku 1992 je vydatá a má dve dcéry.
Zobraziť galériu (9)
Gabrielle Carteris (57) si žije pomerne usporiadaným rodinným životom. Od roku 1992 je vydatá a má dve dcéry.  (Zdroj: Fox Network a SITA)

Ian Ziering (54) má za sebou jedno nevydarené manželstvo s NIkki Schieler. V roku 2010 sa oženil znova a je hrdým otcom dvoch dcér.
Zobraziť galériu (9)
Ian Ziering (54) má za sebou jedno nevydarené manželstvo s NIkki Schieler. V roku 2010 sa oženil znova a je hrdým otcom dvoch dcér.  (Zdroj: Fox Network)

Aj Jason Priestley, podobne ako jeho seriálový kolega, našiel šťastie až v druhom manželstve. Je otcom 8-ročného syna a o dva roky staršej dcéry.
Zobraziť galériu (9)
Aj Jason Priestley, podobne ako jeho seriálový kolega, našiel šťastie až v druhom manželstve. Je otcom 8-ročného syna a o dva roky staršej dcéry.  (Zdroj: Fox Network a profimedia.sk)

Luke Perry (51) sa ženil len raz. Manželstvo s herečkou Rachel Sharp mu v roku 2003 skrachovalo, no vzišli z neho syna a dcéra.
Zobraziť galériu (9)
Luke Perry (51) sa ženil len raz. Manželstvo s herečkou Rachel Sharp mu v roku 2003 skrachovalo, no vzišli z neho syna a dcéra.  (Zdroj: Fox Network a SITA)

Brian Austin Green (44) vyzerá s pribúdajúcimi rokmi ešte lepšie ako pred tým. So sexi manželkou Megan Fox tvoria krásny pár a majú spolu tri deti. Okrem nich má herec ešte 16-ročneho syna.
Zobraziť galériu (9)
Brian Austin Green (44) vyzerá s pribúdajúcimi rokmi ešte lepšie ako pred tým. So sexi manželkou Megan Fox tvoria krásny pár a majú spolu tri deti. Okrem nich má herec ešte 16-ročneho syna.  (Zdroj: Fox Network a SITA)

Viac o téme: Tori SpellingBeverly Hills 90210Gabrielle Carteris
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu