Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Tehotná hviezda ukázala TELO: Intímne FOTO priamo z postele!

Khloé Kardashian Zobraziť galériu (6)
Khloé Kardashian (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Sexi tehuľka! Khloé Kardashian (33) sa čoskoro stane mamičkou. Že je pôrod na spadnutie prezrádza i pohľad na jej guľaté bruško. Hviezdička známa z reality šou Keeping Up with the Kardashians zverejnila na instagrame vydarené fotky v spodnej bielizni. Pred objektívom pózoval aj budúci otecko a tu je výsledok!

Tehotenstvo býva často označované ako najkrajšie obdobie v živote každej ženy. Stotožňuje sa s tým aj Khloé Kardashian, ktorá momentálne nosí pod srdcom svoje prvé dieťa. Ako mnohé budúce mamičky, aj ona sa rozhodla nafotiť sériu odvážnych fotografií, na ktorých pózuje v spodnej bielizni.

„Byť tehotná bolo vždy mojím snom. Aj keď tých deväť mesiacov čakania na moje dievčatko sa mi zdá ako večnosť, v celom živote je to len chvíľka. Viem, že to bruško mi bude veľmi chýbať. Chcela som preto tento krásny okamih zvečniť, aby som si tieto nádherné pocity mohla kedykoľvek pripomenúť,” poznamenala na margo fotiek Khloé. 

Hviezde reality šou Keeping Up with the Kardashians robil pred objektívom spoločnosť aj budúci otecko - basketbalista Tristan Thompson. Zamilovaná dvojica sa dala zvečniť napríklad aj v posteli, či v kuchyni. Výsledok fotenia a zábery tehotnej Khloé Kardashian v spodnej bielizni nájdete TU>>

Viac o téme: Khloé Kardashian
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu