Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

FOTO Julia Stiles pod paľbou kritiky: Nevie nosiť svojho prvorodeného syna!

Julia Stiles Zobraziť galériu (6)
Julia Stiles (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Len ukázala dieťa, už ju kritizujú. Slávna novopečená mamička Julia Stiles sa už stihla pochváliť na sociálnej sieti so svojím prvorodeným dieťaťom. Ine matky ju za kritizujú!

36-ročnú úspešnú herečku obvinili, že nevie držať svoje dieťa správne. Na to stačilo, aby zverejnila fotografiu, na ktorej má svojho 5-týždňového syna Strummera v detskom nosiči, pričom nemal nožičky vonku, ale skryté vnútri. Julia Stiles porodila Strummera v októbri a tento týždeň propragovala pomocou Instagramu predné detské nosiče: “Ruksak som nenosila od strednej školy. Teraz mám jeden aj vpredu.”

Herečka nenechala kritikov dlho čakať a pripravila si pre nich odpoveď: “Dozvedela som sa, že na predchádzajúcej fotke nedržím moje dieťa správne. Wow, nečakala som to. To, čo malo byť ukážkou produktov, ktoré mám rada, sa zrazu stalo pozvánkou na vyjadrenie názorov na moje dieťa a mojich materinských schopností.” Julia Stiles má na túto fotku aj jasné vysvetlenie: “Snažila som sa, aby bol obrázok môjho syna čo najviac súkromný, vrátane jeho nožičiek. Bola to len domáca fotografia, nie ako syna skutočne nosím. V každom prípade ďakujem za vašu starosť.”

 

I haven't worn a back pack since middle school. Now I have a front pack. #jujube #tulababycarriers

Príspevok, ktorý zdieľa Stiley Jay (@missjuliastiles),

Viac o téme: Julia Stiles
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu