Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Tehotná herečka ukázala bruško: Každý zízal do výstrihu!

Julia Stiles Zobraziť galériu (7)
Julia Stiles (Zdroj: profimedia.sk)

PARÍŽ - Odolal málokto! Herečka Julia Stiles (36), známa napríklad zo seriálu Dexter, momentálne nosí pod srdcom svoje prvé dieťatko. Pracovným povinnostiam sa zatiaľ nevyhýba. Práve naopak. Intenzívne promuje počin s názvom Riviera, kde stvárňuje ústednú postavu. Počas jeho premiéry vo Francúzsku sa blondínka predviedla v čiernych šatách s hlbším výstrihom, ktorý pútal viac pozornosti, než jej zaoblené bruško.

Zaoblila sa! Herečka Julia Stiles má na konte účinkovanie v mnohých filmoch a seriáloch. Aktuálne sa k divákom dostáva počin Riviera, ktorý blondínka spolu s tvorcami predstavuje vo viacerých veľkých metropolách.

V stredu sa konala premiéra v Paríži. Blondínka sa na ňu vyobliekala do čiernych šiat, ktoré akoby boli posiate hviezdami. Pred fotografmi si láskyplne hladkala guľaté bruško, v ktorom rastie jej prvé dieťatko.

Nielen prítomných pánov však zlákal pohľad do jej výstrihu. Julii sa totiž pod vplyvom hormónov mierne zväčšili aj vnady, ktoré rozhodne neskrývala.  

Julia Stiles sa aj počas londýnskej premiéry pýšila zaobleným bruškom.
Zobraziť galériu (7)
Julia Stiles sa aj počas londýnskej premiéry pýšila zaobleným bruškom.  (Zdroj: SITA)

Julia Stiles si takto láskyplne hladkala bruško. Každému skôr padol pohľad na zväčšené vnady v odvážnom výstrihu.
Zobraziť galériu (7)
Julia Stiles si takto láskyplne hladkala bruško. Každému skôr padol pohľad na zväčšené vnady v odvážnom výstrihu.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Julia Stiles
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu