Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Fešný Tarzan stratil všetok sexepíl: Keď uvidíte FOTO...

 Alexander Skarsgard Zobraziť galériu (3)
Alexander Skarsgard (Zdroj: Warner Bros.)

NEW YORK - Bez vlasov, bez iskry! Švéd Alexander Skarsgard (41) patrí k mužom, ktorí sa vedia postarať o to, aby sa ženám z nich podlamovali kolená. Potvrdil to v novom spracovaní filmu Legenda o Tarzanovi, kde v plnej paráde predviedol svalnaté telo. Mnohé fanúšičky však pohľad na hercove aktuálne fotky šokuje. Na hlave ma totiž plešinu, vďaka ktorej ako sexidol rozhodne nevyzerá.

Alexander Skarsgard sa môže pochváliť tým, že bol päťkrát zvolený za najsexi muža Švédska. Vďaka talentu a charizme sa mu podarilo preraziť aj za hranicami rodnej krajiny. Na konte má účinkovanie vo viacerých filmoch a seriáloch. Po boku krásnej Margot Robbie si zahral v počine Legenda o Tarzanovi, poriadne vášnivé scény stvárnil s Nicole Kidman v seriáli Big Little Lies. 

Všetko ale nasvedčuje tomu, že v počine, ktorý Alexander najnovšie nakrúca, nebude za fešáčika. Sympatický herec sa totiž pred pár dňami ukázal v spoločnosti a nielen bulvárnych fotografov prevapil plešinou.

Keďže je viditeľné, že modrooký svalnáč prišiel o vlasy zámerne, fanúšičky nemusia smútiť. Na twitteri sa v súvislosti s jeho novým imidžom rozpútala celkom slušná diskusia. Viacerí prirovnávajú známeho Švéda k princovi Williamovi.

Chcete vedieť, ako vyzerá Alexander Skarsgard s plešinou? FOTO nájdete v GALÉRII>>

Margot Robbie, Legenda o
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Warner Bros.)

Alexander Skarsgard
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Alexander Skarsgard
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu