Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Nicole Kidman (49) zvádzala svojho muža: Holé prsia a ruka v nohavičkách!

Nicole Kidman Zobraziť galériu (9)
Nicole Kidman (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Erotiky sa nebojí! Nicole Kidman oslávi tento rok 50. narodeniny a hoci má na konte množstvo úloh, ešte vždy vie prekvapiť. Najnovšie sa tak stalo v rámci počinu Big Little Lies, kde bez hanby ukázala nahé vnady. Herečka totiž pred kamerami zvádzala seriálového manžela, ktorého provokovala aj rukou v rozkroku. Nicole, ty divoška!

Televízia HBO momentálne vysiela seriál s názvom Big Little Lies, v ktorom hrajú ústredné postavy Reese Witherspoon, Shailene Woodley a Nicole Kidman. Posledná spomínaná stvárňuje bývalú právničku, ktorá žije v navonok harmonickom a dokonalom manželstve s mladším mužom.

Mohlo by vás zaujať:
Nemka Bianka si je vedomá svojho sexepílu: Odvážne fotky vás nenechajú chladnými

Toho v druhej časti nehanebne provokovala, keď spolu praktizovali sex cez internet. Nicole svojho filmového muža zvádzala tak, že si rajcovne dvíhala top, pričom ukázala prsia. Divákom sa však naskytol aj pohľad na to, ako sa známa päťdesiatnička sama sexuálne uspokojuje na posteli. 

Eroticky ladené scény však neboli to jediné, s čím sa musela Nicole popasovať. Jej filmový manžel, ktorého stvárňuje Alexander Skarsgard, je totiž násilnický typ. „Mala som skutočné modriny. Môj muž Keith sa ma často pýtal, že čo to preboha robíme na tom nakrúcaní. Ale ja takto pracujem, potrebujem to precítiť. Čím som staršia, tým som citlivejšia,” poznamenala v rozhovore pre stuff.co Kidman. 

Nicole Kidman si provokatívne dvihla top a ukázala nahé prsia.
Zobraziť galériu (9)
Nicole Kidman si provokatívne dvihla top a ukázala nahé prsia.  (Zdroj: HBO)

Nicole Kidman predviedla pred kamerami poriadnu erotiku.
Zobraziť galériu (9)
Nicole Kidman predviedla pred kamerami poriadnu erotiku.  (Zdroj: HBO)

Viac o téme: Nicole KidmanBig Little Lies
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu